Esraksrt Kizlar afedersiniz canim misir kozlemesi cekiyo bu saatte nerden bulucam misiri ben ya mevsimi olur mu ki ?
nurcan05 Esraksrt konserve mısır al evde yap margarinle bardağa koy ye daha dışarıda satılmıyor öyle yada markette mısır oluyor buzdolabında al evde yap
Bernush Esraksrt donmuş koçan mısır satılıyor marketlerin buzluk reyonunda. Fırında yapın benzer belki tadı
obirannea Esraksrt fırına versen o tat olmaz mı ya😄 kocan mısırı bulmak ta zor keşke yakın olsak buzlugumda vardi verirdim 🥲😊
nurcan05 Esraksrt sahilde görmedim daha çıkmamış kestane ve bardakta mısır var hep bizim izmirde ☺️ bulursun inşallah
Esraksrt nurcan05 sanal marketlere baktim oralarda da yok yaa konserveden sut misir yapicam artik inşallah tutar yerini
Gamzenur123 Köz tadı almak istiyorsun biliyorum ckxklxx marketten alıp yapmak o tadı vermeyecek sokaktaki seyyar satıcılardan almak lazım 😂 oda zor
Esraksrt Gamzenur123 vallahi evet esim youtubedan evde kozleme videolarina baktirdi ama onlara hic yukselemedim aradigim bu degil dedim dondu totisini uyudu hahahah :)
Azra8Engin Esraksrt hangi sehirdesin? İzmir konakta konak Pier avm önünde seyyarlar oluyordu ama bugünlerde var mı bilmiyorum.
Esraksrt Azra8Engin istanbul pendikteyim aslinda carsisinda seyyarlar var ama hava yagmurlu bu saate kalmazlar ki
Azra8Engin Esraksrt ramazan ayındayız aslında geç vakte kadar duruyorlar burada ama. Hava yağmurluysa biz zor canım