denizzozkan kızlar 18+6 günlüğüm 1.70 boyundayım 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 64 kilo olmuşum gerçi yemek yiyip tartıldım normal mi acaba daha 5 ayım var verememekten korkuyorum
Dlnoz denizzozkan bence kilonuz boyunuza göre iyi idealsiniz emzirme de kilo veriliyor zaten dert etmeyin
TugbaZmn denizzozkan 29 haftadayım kuzum 42 ile hamile kaldım geçen hafta kontrolde 46 kilo çıktım her gebelik her vücut aynı değil Çok kilo alıp hemen verebilirsin yada hiç almayıp aynı kalabilirsin önemli olan sağlıkla gelmeleri 🤗
Edaacar-ozkan denizzozkan boyun zaten uzun canım boş ver ye gitsin bende 160 54 kilo ile hamile kaldım 67 kilo oldum 25 haftalık hamileyim 🤣 valla hamileyim diye yedim bi daha nerden bulucam yemek için bahane 🤪
Gamzenur123 Edaacar-ozkan ye gitsin olur mu sonra doktor diyete sokar 😅 hamilelik başlangıcından itibaren doğuma kadar normali 12- 16 alman Dikkat et 🙏🏼
iremd-1798 denizzozkan 23+2 deyim daha hiç kilo almadım ama sonlara doğru alacağım gibi geliyor. Ben ilk kızımda 13 kilo aldım gidiyor yani bunu düşünüp kendini strese sokma derim 🥰
Yasemincee26 denizzozkan 26. Haftamdayım 8 kilo aldım. Verilir kilo sorun değil sağlıklı olsun da bebişlerimiz
Busra_27_34_ denizzozkan 48 ile hamile kaldım şuan 22 haftalık hamileyim 54 kilo olmuşum gider ayak ne olur bilmiyorum 😁hayır boyda kısa 😁😁😁
Hazili denizzozkan 1.76 boy 64ile hamile kaldim 32+4de 78dim yani 2 hafta once, yarin kontrolde tartilicam hayrolsun diyorum bi sekilde verilir sifa olsun diyorum ne diyim 😂
Youngmotherr denizzozkan ben 43le gebe kalmıştım 40+3 de doğuma girdim 25 kg almıştım hepsi gidip geri geldi 🥹