SerapBekdemir 3 gündür karnımın içinde şiddetli bir acı var canım çok yanıyor ve 3 gündür bebek hareket etmiyor karnım taş gibi sert sizce doktora gitmeli miyim kızlar yada ne yapmalıyım lütfen bişey söyleyin 😞
SerapBekdemir Esraalic rahim büyümesinden kaynaklı oldugu yazıyordu nette hadi bir gün daha bekliyim derken 3 gun oldu bende size danışmak istedim teşekkür ederim hemen gidiyorum acile
Maysa41 3gğndür hareket etmedi nasıl durdunuz öyle cnm kahve çikolata yeseydn dinlenir dursaydn bi tepki dahi yok muydu
SerapBekdemir Maysa41 yedim tabi uzandım karnımı okşadım taş gibi karnım bide agrı olunca yok bir türlü hissedemedim hareket falan acile gittim geldim şimdi bir sıkıntı yokmuş çok şükür bebek büyüdüğü için bu agrılar normal dedi Dr gaz yapıcı şeylerden uzak dur dedi gönderdi
Caglaen Hekimler 2-3 saatlik hareketsizlikte bile takip edilmesi gerektiğini söylüyor,sizin 3 gün olmuş bir an önce acile gidin
SumeyyeTpl SerapBekdemir haftan küçükmüş canım çok sık oynamaması normal sertleşme içinde cok şükür birşey yokmuş❤️
SerapBekdemir buseyusuf27 çok şükür canım bir sıkıntı yok bebek büyüdüğü için bu agrılar normal dedi Dr gaz yapıcı şeylerden uzak dur dedi dinlen bolca dedi
buseyusuf27 SerapBekdemir aynısı bnm oluyor ama 1 gun suruyo benım bn hıc yuruyemıyorm sağ tarafıma karnıma agrı gırıyo kasıgıma ve böbrejlerıme vuruyo ayaga kalkamyorm kalkasam adm atmakta zorlanyorm 1 gun boyunca yatınca gecıyor cok skur rabbm onlaeı bzlere bagıslasın bnm 2.cocugum 🤗 ılkınde 19da baslamıstı yalancı kasılmalar bunda 14de basladı bıde ılk gebelık zehırlenmesınden 36da doğurmustum. Smdi her ay nerdeyse saglık ocagında ıdrar tesrı veryorm. Sızlerde ıhmal etmeyın olsun olmasın farkedılmıyor bıle gebelık zehırlenmesı oldugu bn hc anlamamstım.