TubaY- kızda simdimi dediler canm ilk erkek sonra kizmi dediler sağlıkla gelsinde öncelikle ama inan çevremde yanilmalar çok yeni doğum yapmış biri var onada erkek demişler doğumda kız daha bebek 2 aylık oldu sanırım yani bu devirde yanilmalar nasıl aluyor anlamiyorm bakalm bizimkisi doğrumu tüm hurafeler benim kız gibi gobeyim çok aşağıda Çin’de kız diyr yüzümde lekelenme ler çok karnımdaki cizgim gerçekten aşağıda ilk hamileleyimde geçmişti zaten oğlum oldu bunda göbeğin aşağısında var çizgi bebek sağda değil solda çok erken hissettim karnimda 11 haftalık Ken yüzük testi kız anne baba kan takvimi Gine kız ama doktor bana pipi gösterdi yani detaylidada erkek dedi ama özellikle sordum detayliya kesinmi cinsiyet için kesin diyemem dedi ama erkek olduğunu syledi annem yengem çevrem hep kız diyor esim bile ilk çocuğumda hamile kaldığında bildi erkek dedi gerçekten erkek oldu bunda kız dedi ilk pipiyi gördüğü için ikna oldu ben rüyamda ilk oğlumda kız çocuğu görüyordum doğana kadar kesin kız dedim erkek oldu bundada hep erkek bebek görüyorum tersi çıkar die ama doktr pipiyi gsterdi yani 😂 ilk defa rüyamda doğru oluyor yani özellikle Çin’e göre çevremde 3 hamile var hepsi Çin’e göre doğru ilk oğlumda ama bu değil doktr tersinisylyr yani ben artk oğlum olacak die kabullendim pazartesi gittim doktra oda göremedi tam snra srdu erkek dedim snra aaa evet erkek dedi 😂 zaten İnanki artk kız demesinler yoksa panikten gitcem o yüzden doğumda syleselr daha iyi birde sağlıklı olsun da gerçekten önemi yok insan istiyor bir kızım bir oğlum olsun die ama herşeyin hayrlisi olsun sağlıkla gelsin ytr