Tugbaherhin_6 Mutluannebebek 5 gun ben ya ayın basi ya da ortasi 15 20 gibi olurum ama subat ayini hatırlamıyorum sadece 2. geleni hatırlıyorum
Mutluannebebek Tugbaherhin_6 Tam anlayamadım ne demek istediğinizi 5 gün döngü hiç duymadım erken gebelik testiyle takip edin.Her ay adet görüyorsanız bu ay çıkana kadar bekleyin ay çıktı adet olmadınız kan verin başka tavsiye veremiycem farklı düşüncesi olan arkadaşlar yorum yapsınlar
Fafali zey-nep11 varikosel dendi ama başka doktorlar yok dedi 3 hafta düzenli bı hafta bele bı hafta hayalara sonraki hafta yine bele atıldı
Fafali mrserdogan12_ Allah’ım en kısa zamanda müjdelesin Sizi inşallah bence sizde esinizde sülük tedavisi alın asilamadan önce tabi rabbimin ol demesine bakıyor herşey umudumuzu kaybetmeyelim inşallah
Gzn07 Fafali çok memnun olurum ama ben Antalya dayım sen numarasını ver bana sana zahmet en azından bilgi alayım
Gzn07 Fafali kız senin hocayla irtibata geçtim çok güzel şeyler yaptırıyor bana İndtegramdan ulaşır mısın bana Gözen Tuncer
9000 Kızlarrrrr 2 gün önce kaset yaptım hiç bir şey yoktu bugün de yaptım bu durumda ne diyorsunuz sizce be durumdayım