Reyhankarabiber Mrry girmiştir inşaallah kuzum ya bol bol yürü squat falan yap bende nişanda gelmedi baksana 39 hafta olduk hala bekliyoruz 😑 güzel çatın ama açıklık yok bebekte biraz daha inmesi gerek dedi 🤔 son kontrolde de ultrasnda baktı daha da inmesi gerek dedi bakalım çarşamba günü ne dicek suni sancı verelim falan dese hemen kabul etcm inan ki
Mrry Reyhankarabiber bekle Cuma’ya kadar bence demiştin ya gün doğmadan neler doğar rabbim yardım eder sıcak duşta otur kalk yaptım nişanım geldi ikiz saat sonra
Reyhankarabiber Mrry doğru söylüyosun kuzum Rabbim yardımcmz olsun. Sen nasılsın yaptın mı temizlik ağrın sancın var mı ?
Mrry Baklava zor olmuş doğumu makat geliş bebeği basıl doğurtacaktı ki doktor 🙃boşuna eziyet etmiş kıza allah sana kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻
Baklava Mrry bizde sasirmisti acaba doktorun akli dengesi yerindemi diye dusunduk 😅 ama oyle de doguruluyomuş.ama riskleri daha fazla. Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin ins.
Mrry Baklava pedagojik derslerde görmüştüm hiç sağlıklı değil tehlikeli bi durum aslında inşallah canım gördüğün gibi daha seni bekliyorum doğuramadım ☹️
Baklava Mrry evet bizde korkmustuk ters dogurtcak diye .sezeryanda istemiyordu ama demek ki boylesi hayirliymis Belkide Allah korudu 😊 simdi usak 3.aya yaklasti gece sifir uyku 😅 hep aglamalaaar 😅 bakalim bizimkiler ne olucak 😅 bizimiki aksam 6-7-8 de bi basliyo tekmeler hareketler tee sabaha karsi azaliyo 😅 sabah hareket yok oglen hic yok 😅 simdiye kadar hep biyle ilerledi ins dogunca degisir 😅 yoksa yandik 😅 Beni bekleme bende hala tık yok 😅
Mrry Reyhankarabiber temizlik bitti de benim sancıda bitti temizlikten önce vardı bide buna üzülüyorum ya vajinada batma dışında bişeyim yok niye yok anlamadım girmedimi acaba kanala hala
Mrry Baklava inşallah anne karnındaki gibi olmaz senin ki sen gündüz uyumak zorunda kalırsın yoksa😂gazı falan olmasında boşver gece de uyuyacağı zaman olur kış bebeği bizimkiler gazı olursa biteriz😂😟
Reyhankarabiber Mrry ay valla benim de bitti gitti herşey biz niye böyle olduk yaa ☹ ben 40 ı doldrcam kesin kesin 🤨
Baklava Mrry ins tam tersi olur bizim ki 😅 Seninki ne zmaan uyanik 😅 Simdilik cevremde sakin cocuk giremedim ben hem gazli zirlak filan 😅 ins oyle olmaz bizimkilerde 😅
Mrry Reyhankarabiber daha erken erken doğum mu yapıcaksın diyen saçma sapan insanlar yüzünden iyice geriliyorum 37. Haftadayım ya erken değil anlamıyolar squat falan yapıyomusun canım onunda faydası olmuyomu
Mrry Baklava inşallah canım benim bizdeki şansa baksana Ankara gar gış gıyamet ya😂😂benimki akşam sekizden sonra delirmece yaşıyo çay içtiğim vakit çıldırıyo 😎😎benle uyanır sabah 🤰kuzenim yaptı doğum gece hiç uyumuyodu hala aynı diyo onbeş gün oldu geceleri uyanığım hala diyor bide kolik olmuş bebeği☹️
Reyhankarabiber Mrry ayy nereye erkenmiş daha ne olsun 37 hafta olmuş Sen hiç takma onları bana da herkes doğurmadın mi diye sorup duruyorum deliriyorum. Bu insanları memnun edemezsin. Yapıyorum ay yapmam mi hurma adaçayı ahududu yaprağı çayı squat çömel kalk bakalım keyfi ne zaman yetck bizim kızın ☹
Baklava Mrry bizede kar gelmeden bende doguraydim 😅😅😅 Eyvaaah sen de yandin bende o zaman huyu degismiyosa 😅 en gec 8 de karnimda karete yapmaya basliyo şaşmaz 😅 neyse degiscek degiscek 😅 Cevremde bi kac da öyle kolik usak var 😊 ne olcak sonumuz 😅
Mrry Reyhankarabiber valla sinir ederler insanı ya olan sancıda gitti zaten hangi birine yanayım😂 ahududu yaprağını nasıl içiyosun canım bende denesem
Reyhankarabiber Mrry aktardan aldım canm aynı adaçayı gibi suyu kaynatıp içine bi tutam atıyorum 10 dk sonra içiyorum açılmayı hızlandrp doğumu kolaylaştryms ama henüz bende hiç bi işe yaramadı inşaallah yarar 😂