Reyhankarabiber Mrry valla bende eşimle öyle yürüyüp duruyorum ama yürüsen de bişey olmuyor bakalm yarın doktor ne dicek inşaallah güzel bişeyler duyarız ya ☹
Serpil321 Mrry nisan nasıl geldi acaba kan gibimi benimde üç gündür sümüksü kanli geliyo ama agrım yok
Mrry Baklava boşa gittim resmen ya moralim bozuldu vajinal muayene yapmadı nst normal dedi bebek de iyiymiş bekle dedi gönderdi 😞
Baklava [bilinmeyen] uuuu 😏 baya beklemissiniz o stresle 😊 Ilk defa duyuyorum 3 hafta sonra doguran 😊
Baklava Mrry allah allah .en gec ne zaman olurmus kidogum .gerci seninde 3 haftan filan kaldi benim tam 21 gun kaldi.
Bskrt Mrry ben de gittim bugn nstde sancı yok, açılmama da bakmadı 😅😅😅 Ama idrarımda protein çıktı gebelik zehirlenmesi olabilirmiş tekrae tahlil vericem Merak ediyorum biz ne zaman doğurucaz🤦♀️ Doktor bile gelecek sanmıştm ama vazgeçmş heralde dedi
Mrry [bilinmeyen] benim de geleli 10 gün oldu da bugün de doktor bekle dedi bakalım bu hafta gelicek mi bebek açılma olunca nasıl bi belirti oluyor
Reyhankarabiber Mrry yok canm bebek hala kanala girmemiş sancı da hiç yok 4020 gr olmuş kilosu da önümüzde ki hafta kontrl dedi sonuç yine hüsran yani
Mrry Baklava benimde 23 takvime göre doktor normale doğumda 41 e kadar bekleriz diyo inşallah seninki bari girmiştir kanala
Mrry Bskrt sende benim gibisin banada bakmadı sancıda çıkmadı haftaya tekrar gel dedi bakar diye umut etmiştim aslında😞doğuramıcaz galiba ya bi umutsuz bıkkınım😒 allah korusun inşallah yoktur ne zaman vericeksin rabbim korusun ikinizide