ngksu Kızlar yarın detaylı ultrasonum var özele gidiyorum aç-tok nasıl gitmem gerek? Öncesinde ikili taramadaki gibi kan verme gibi herhangi bir işlem varmı? Ya da farklı bir şey?
asennaa ngksu tok karnına gidin, öncesinde tatlı bi şeyler yiyebilirsiniz hareketliliği için. Kan verme yok
Ecemece0 ngksu aç tok farketmez istediğin gibi gidebilirsin canım. Öncesinde de bir işlem yapmana gerek yok. Ben de bugün gittim yaptırdım.
Liyamm1 ngksu Tok gitmeniz lazim mesela ben çikolaya yemistim 2 kare 10-20 dkk once randevudan çok hareketliydi baya uzun surmustu 😂. Kan vermiyorsunuz once 🙏🏻
Caglaen ngksu perinatoloji için tok karna gidin ve girmeden önce muhakkak idrarınız varsa yapın çünkü tarama uzun sürüyor
Betul-97 ngksu Tok gidin özellikle çikolata ve vişneli meyve suyu için o zaman hareketli oluyor dediler bende haftaya cuma günü gideceğim öyle yapacağım 😊😊
Betul-97 esty35 Valla? Ay benimki uyansa bari cinsiyetini bile göstermiyor😅😅 %60 kız dendi 15,16 ve 17.haftalarda 3 farklı doktor da aynı şeyi söyledi detaylı ultrason da belli olur dediler. Bizde değişme ihtimaline karşı hiçbir şey almadık😊😊
esty35 Betul-97 valla yüzü de dönüktü doktor çevirmekle uğraştı bir de 😄cinsiyetini göstermiyorsa kız oluyorlarmış genelde, detaylıda net belli olur 😇🍀
Ozlem23MZS Betul-97 ay cnm benimde 3 farkli doktor erkek dedi ama net bisey demiyorlar degisirmi diyorum bende
Betul-97 esty35 Herkes öyle diyor da burada birkaç kişiden okudum kız gibi dendi kendini göstermedi detaylı da erkek çıktı diye. Bizde kesin olmadan bir şey almadık sadece zıbın vs onun dışında bekliyoruz 😊😊 İnşallah uğraştırmaz ya her gittiğimiz de uğraştırıyor