Suzitosuzi Yaşayanlar yardımcı olsun lütfen🙏🏻 az önce nişanım geldi sümüksü kahverengi hafif pembemsi aynı anlatıldığı gibi. çok şaşırdım çünkü 2 Ocak ta sezeryan ameliyatı ile doğumum gerçekleşecek o zamana kadar dayanır mı? Doktorum da tatilde 😅 ama heyecan bastı kızıma kavuşmaya çok az kaldı. Hafif bi sancım da var adet ağrısı gibi.
AyazAdamom Suzitosuzi tecrübeli değilim canım ama nişanı gelip bir hafta sonra dogumu başlayanlar var burada okumuştum. Ama hemen ardından doğum yapanda 😅 Sanırım hastaneye gitmeniz lazım zorunlu sezaryan mı ?
momof3 Suzitosuzi Benim nişanım gelmişti Ertesi gün sancılarım başladı ondan sonraki günde Doğum yaptım 😌
Suzitosuzi AyazAdamom Bel fıtıklarımdan ötürü maalesef bacağıma vurunca sezaryene karar verdik normal Doğum çok istiyordum halbuki
Bft61 Cnm benim nişanım gece gelmişti ertesi gün akşamüstü doğum oldu. Herkesin nasıl bilemiyorum. Drunu ara bence
Suzitosuzi reinamm 😁 öyle bir mucize olsa keşke pıt diye çıkarsam 😁 fıtıklardan ötürü ıkınamam bebeği sıkıştırır kalırım diye korkuyorum
AyazAdamom Suzitosuzi vardır bir hayır canım. Allah ona göre yol yordam ayarlamıştır. Sağlıkla al bebeğini kucagına 😊
Mirez Suzitosuzi merhaba doğum başladımı ne durumdasınız metak ettim.Benimde bu akşam mişanım geldş ama daha36+4 günlüğüm
Mirez Yavrusuveannesi düzenli değil ama gafşf gafi sancım var.18 ocak gibi sezeryan olucaktı.Şimdi dinlenmeye çalışıyorum.Henüz erken biraz daha dayanırız umarım