Semaa00nur 20+1 doktora gittim yine ogrenemedim bellimi cinsiyeti dedim maalesef dedi direkt bakmadi bile ya Sizler kaç hafta da öğrendiniz kızlar sinir oldum iyice ya
dogurangaplumba Semaa00nur Bacım senin bebeğin pozisyonuyla mı alakalı doktorun mu değişik şimdi alışverişe başlardın sen nasıl belli değil cinsiyeti ayrıntılı ultrasona girdin mi?
Semaa00nur mavikalpvemavikalp ayy gercekten vallahi bakmamasi sinir bozucu maalesef demesi. Doktor kendisi de hamile karnı burnunda acaba ona yapılsın ister mi 🤣🤣🤣
Semaa00nur dogurangaplumba yzogatin sorgun ilçesindeym canm sorgunda makine iyi değil dedi yozgata gittim maalesef dedi sorduğumda kestirdi attı ben anlamıyorum ya sinir oldum valla
Semaa00nur Ozeeer devlette gidiyorum 2 seferdir öğrenemedim valla yarın detayliya gidicem erkende olsa isyan bayrağını cektim ya 🤣🤣
Damlaozzz 12de öğrendik kuzum biz baya belliydi bizimki sende detaylıda illa ki görüceksin zaten az kalmış. Bu doktorlar niye böyle hiç anlamıyorum 😀
Aycskn Semaa00nur Bende 20. Haftada hem detaylı us için hemde cinsiyeti öğrenmek için cihazı iyi olan bi doktora gitmiştim öyle öğrendim pozisyonu uygun değildi renkli olarak baktı doktor
momofmychildren Semaa00nur 19 haftalıkken öğrendik bu hafta detaylı ultrason var kesinleşir diye düşünüyorum 😂
Semaa00nur momofmychildren 🤣🤣 valla kaç defa gittim heyecan ile bir türlü öğrenemedim hevesim kursağımda kaldı
hanDan2323 momofmychildren cinsiyet zaten en geç 15, haftada belli oluyor. Yani sizin değişmez bence neyse o
Semaa00nur huysuz__ yarın detayliya gidicem umarım soylwr ahhaha yoksa kalsın doğunca öğreniriz valla bu nedir çıldırdım canm ya 🤣🤣
iremd-1798 Semaa00nur 9. Haftada özelde 15. Haftada devlette öğrendim. İsterseniz doktor değiştirin. Yani bebeğiniz uygun pozisyonda ise doktorundan kaynaklı bir durumdur. Umarım kısa süre de öğrenebilirsiniz. 🌹
Semaa00nur iremd-1798 kuzum 3 üncü doktor değiştirişim birisi çok dik bu direk maalesef dedi ilgilenmedi her zaman gittiğim doktor da makineler iyi değil göremiyorum pek bacak arasi açık ama net değil dedi 🙃
huysuz__ Semaa00nur video çek 😅 evde didik didik izle .. bacak arasını buraya atarsan el birliğiyle çözeriz 😅😅😅
Semaa00nur huysuz__ kiz bacak arasi verdi ultrason 17 hafta da hahahah ama erkek yada kiz dedi atayimi buraya teyzeleri olarak siz bari cinsiyetini söyleyin 🤣🤣🤣🤣