Kedi38 hiç korkma canım benim inan oraya odaklanınca insanın korktuğu başına geliyor burdaki herkes son 3 ay da daha fazla kilo alınacağını söylüyor ama kişiden kişiye değişiyor o bence bende çok takardım kafama 14 haftaya kadar gram bile oynamadı aynı kaldı kilom ve kilolu hamile kaldım sonra 2.tremester da iştahım bir açıldı çok kilo aldım 2.tremestern ortalarına doğru zaten ağrılar falan başladı bende idrarda enfeksiyon kum dökme mide yanması falan derken yemeye korkuyo insan o son 3 ayda daha çok kilo alanlar bence mide yanması ve rahatsızlıkları olmayanlar çünkü önümde ne varsa ilk önce midem de yanma ağrı yapar mı diye düşünüyorum öyle yiyorum arkadaşların dedıgı gibi de yoğurt salatalık mide şurubu soda hiç birisi de iyi gelmiyor o alev alev yanmayı sabaha kadar ayakta cekıyorum yatamıyorum reflü oluyor bu sefer de. Bir de kusmalarım başladı son 2 ayım var nasib olursa ıkı öksürüyorum sonrasında ne var ne yoksa çıkartıyorum nefessiz kalıyorum bunlar kilo almaktan daha zor şeyler inan bana o yüzden hiiicc takmıyorum artık Rabbim sağlık nasip etsin sağlık olduğu sürece sonrasında da verilir kilo ben zamanında çok alıp verdim kilo artık kafama bunu takmıyorum canım