Temmuzmucizesi26 kuzum 2 hafta önce hastane çantasını hazırlamış bir anne adayı olarak bende anlatayım, inşallah yardımcı olabilirim sana 🤭 kuzum benim memiktolarda evlendikten sonra Hollanda ineği memesi gibi olduğu için bende sütyen takmıyorum 😁🫣 ben aslında önceden de takmayı sevmezdim kuzum, bekarken 80B falan takıyordum, sütyeni gezmeye giderken, özel günlerde vs takardım genel olarak yarım atlet tarzında sütyenler veya croplar kullanıyorum hastane çantam için de sadece emzirme atleti aldım 3 adet siyah-beyaz-ten rengi olarak. Lohusa pedi aldım baby&mom önermişlerdi bana burda. Göğüs pompası henüz almadım kuzum, geçen ay kiwi markasına ait elektrikli olandan alacaktım memnun olanlar vardı yine burda, bende tavsiye almıştım senin gibi. Lansinoh veya kiwi öneriyorlar genelde açıkçası bende kararsız kaldım senin gibi bu konuda ama alırım gibi geliyor 🫣 ihtiyacım olmadığı takdirde de ikinci el uygulamalardan satarım heralde. Onun haricinde depend diyor herkes ama şu an merakımdan gittim baktım 😁 çok gerekli bir şeyse bende alayım doğumdan sonraki süreçte rahatlık açısından hamilelik külodu aldım ben 5,6 adet renk renk 🤭 1 aydır da giymeye başladım 🥹 çünkü eski iç çamaşırlarım artık olmamaya başladı.
Emzirme sütyeni gerekli mi bilmiyorum ama sende benim gibi sütyen sevmeyen biriysen atlet olanı öneririm