Nergiz7 Kızlar doğum için bir takım pijama takımı yeterli olmaz mı ? Yani mesela benim normal rahat pijama ve rahat tişörtlerim de var. Fuzuli gereksiz masraf yapmak istemiyorum ama danışmak istiyorum tecrübelilerden fikir alabilir miyim..? 🫶🏼💜
Sibsibella Nergiz7 bence orası size kalmış eğer evde varsa rahat pijama filan onları da koyablrsinz ben hastane çantama iki takım pijama birde gecelik gibi elbise olandan koydum
e_blue_sky_a Nergiz7 bence varsa rahat pijama veya tişört yeterli… özellikle almak gerekmiyor 2.dogumum olsa 1 ince gecelik kolsuz + 2pijama altı 2tisort alırım 2 de emzirme atleti
Aseliimmm Nergiz7 2 tane yeterli canım ha çok çabuk mu kirlendi battı rahat edebileceğin kıyafetlerden giyersin illa pijamayla durucaz olucaz diye bir durum yok ben ilk doğumumda 3 tane getirdim ama kanamam hep taşmıştı son gün eşofman tişört takımla durdum hastaneden öylede çıktım rahatlığı severim😏
mavikalpvemavikalp Nergiz7 normal doğumsa 2 adet alabilirsiniz ama terleme vs oluyor bilginiz olsun Sezeryan ihtimaline 3 adet koyun bence her an herşey olabilir önden düğmeli pijamada koyabilirsiniz
Belginylmz Nergiz7 walla ben ikitane pijama takımı götürdüm ama sadece hasatnede giydigimle ewe geldim 🤣 birde bitane atlet yeterli 2 tane külot yeterli bı tanede çorap fazlasına gerek kalmiyo bnce
2kucukbebis Nergiz7 Yedek 1 takım ve tişörtte koyun bence. Ben sezaryen doğum yaptım ve kan bulaştı, terledim derken 2 gecelik 1 pijama değiştirmiştim. Ne olur ne olmaz bulunması gerekiyor.