18+5 im 14.haftada tamamen bulantilarim gectigini anlayinca daha düzenli beslenmeye basladım 14 haftaya kadar tost yedim sadece.Her sabah mutlaka bir yumurta yiyorum kuru meyve olarak mutlaka kayisi 3 4 tane ceviz ve peynir yiyorum pekmez yeme aliskanligim hic yok sevmiyorum surup niyetine bir yemek kasigi dut pekmezi iciyorum.Ara öğünlerde yogurt ya da ayran icip yanında elma muz tarzi meyve yiyorum.Eger ayran yogurt bittiyse de bir kase corba iciyorum.Aksam yemegine sebzeli etli tavuklu nasil denk gelirse ne yaptiysam onu yiyorum aksamlari da kefir ya da sade soda iciyorum vitaminlerimi kullaniyorum gün icinde mutlaka 2 bucuk litre su iciyorum alisverise cikinca yulaf acagim yulaf tostu da yapmak istiyorum kahvaltilarda onu da cok övdüler.Esim meyve sebzede kisitlama yapmiyor aliyor sagolsun sen bebege güzel bak yeter diyor arada kacamak yapip cikolata cips biskuvi de yiyorum tabii ki bazen de etsiz cig köfte 🙈 yani arada kacamaklar olsa da genel olarak saglikli besleniyorum. ilk kizimda da böyle besleniyordum 3520 gram dogdu