Sevdaninmucizesi seni anlıyorum cnm benimde ilk hamileligim herkes bir olamaz sen takılma başkalarına şuan gayet normal endiselenmen herkesin yapısı farklı herkes farklı sitresi yaşar şuan bebeğin orda çok minik daha ve gün geçtikçe kocaman olacak daha çok hamilelik psikojine girecen hazirla kendini iniş çıkışların olacak hep duâ et rabbim korur ben aylardır duâ ediyorum sağlıkla kucagima almak için erken doğum tehlikem var yatıyorum bi süredir uyku sorunum var bugünde nefes almakta zorlaniyom yemek yerken konuşurken ocağın 4 de benimde kontrol um var doktoruma soracagim ınternetten baktim bu aylarda olurmus doğuma kadar gerçekten zor süreçler oluyor kendini hazirla hamilelikte ıyi düşün ıyi olsun oldumu biz şuan 27+2 günlük olduk ☺ hergun gün sayiyorum ne kadar büyürlerse o kadar iyi olacak benim için 1aydir evden çıkmıyorum doktor dışında evde sürekli yatıyorum 1 ay önceye kadar calisan insandım bi anda herşey degisti rabbim kimseye yasatmasin çocuklarıma örgü örüyorum elimden başka bisey gelmiyor hazırlıklarını bile yapamadım artik benim ailem esimin ailesi alıp yapacak çok isterdim bütün eşyaları ben alayim tek tek olmadi ama biseyler örüyorum buda güzel ☺ herzaman şunu yaptim moralim bozukken elimi karnıma koyar hemen yüzüm gülerdi şimdi elini karnına koy ve konus herşeyi bosver rabbim sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin duâ ile cnm ☺😍🙇♀️