Sermec27 Unnamed0203 kan sulandırıcı kullandığım için başlarda birâz kanama yaşadım ama onun yanında sezaryen yeriyle alakalı bir sorun yaşamadım
shlmv22 Unnamed0203 şöyle tabii 37. Haftada alırım bebeği dikişlerinden dolayı 38. Haftayı bekleyemiz dedi ama 37. Haftam bayrama geliyor 1 hafta daha mecburi bekleyecek yataktan kalkmama şartıyla hamileliğim mükemmel geçti hatta ilk gebelikten daha rahattım ama ne yalan söyleyim 32. Haftadan sonra yani özellikle şu son 3 hafta dikiş yerimde yanma ve ağrı çok fazla var doktorum normal diyor sezaryen olsam daha iyi şuan 15 Nisan sabahı Allah’ın izniyle doğumum var son 20 günüm yani hayırlısı ile bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Meyranas Unnamed0203 çevremde kalan vardı sürekli doktora gidip geldi dikişlerde açılma olursa önlem almak amaçlı bn de 1.5 sene sonra hamile kaldım
Masal12345 Polatalemdar ben 8 aylıkken hamile kaldım hep saklıyorum hem nazardan korkmuyorum hemde hemşire doktorlarin korunmadinmi demesinden bıktım ya sizene demek istiyorum ama diyemiyorum
Polatalemdar Masal12345 oo millet neler neler diyor. Salak oldukları için herkes çok akıllı ikinci plansız dediğimde hemen korunma yöntemi anlatmaya başlıyorlar sanki cahile biseyler anlatiyorlarmis gibi saçma sapan yorumlar yok bı yerlerinize sahip cikamazdiniz yok bundan sonra bu yerlerinizi tutun. Yok efendim ayvayı yemişim. Doktorlar da kimisi niye korunmadin dedi kimiside ilki erkek ikincisi kız diye iyi bari kızmış bundan sonra daha da yapmazsın diye kendileri benim adıma karar vermeye çalıştı hepsini salla gitsin kim ne diyorsa desin bu günler birdaha gelmez vallahi ilk öğrendiğimden doğurana kadar o kadar zorlandım ki yapamicam edemicem dedim doğdu şuan diyorum ki iyiki olmuş iyiki de erken olmuş ikisi beraber büyücek ve ikisi birden aradan çıkıcak ilkiyle arasında çok olmadığı için her bilgi beynimde taptaze herşeyi tek başıma lohusalıga girmeden yapabiliyorum. Bu süreçte kimseyi takma kafana hamileliğin tadını çıkar. Hamile olmak dünyanın en güzel seylerinden biri 🌹🌹♥️♥️
Mzzz Unnamed0203 ah canım benim başın sağolsun benim bir tanidiğimin 2 çocuk arasında 10 ay falan var yani 40 i çıkar çıkmaz hamile kalmış bir sorun yaşadimi bilmiyorum ama çocuklar ve kendinde bir sorun yok koca çocuk oldular bile🙏🙏
huysuz__ Unnamed0203 5 aylıkken kaldım, bebek büyüdükçe dikiş yerlerimde ağrılar oldu Bi tek, 2. Si sezeryan daha kolaydı. Şimdi 3 sene sonra tekrar hamileyim aynı ağrılar yine var , kısa veya uzun süre farkı olmadı bende yani.
Mzzz Polatalemdar bende supriz bir şekilde hamile kaldım bebeğim daha 6 aylık ve ben 8 haftalık hamileyim bu kadar yakın yaş olması beni çok korkutuyor gununuz nasıl geçiyor çok mu korkunç oluyor🙄
Polatalemdar Mzzz İnanki hamileyken hayatımı kendime ve çevremdeki insanlara zehir ettim oğlum yürüyeniyordu yaramazdi yapamicam dedim olmaz bu şekilde dedim çoğu zaman ağladım. Kızım bı doğdu o eski güçsüz ben gitti yerine herşeyi yapabilicek bir insan geldi. Allah o kadar büyük ki vallahi güç veriyor 14 aylık oğlum 11günlük kızım var evim tertemiz yemeğimi yapıyorum hamileyken hicbirsey yapamıyordum. Oğlum bu süreçte Kendi yürümeye başladı herşey çok güzel geçiyor suanlik hatta fena kaynanam ilk lohusaligimda ailemle konusmuyordum. Kaynanam kalıyordu çocuğu sürekli öpüyor diye uyardık küsüp gitti evlerimiz yan yana neyse lohusa pisikolojisi ilk çocuk cahillik derken resmen köpekler gibi yalvarmistim geri gel diye asla unutmam o günleri yine bundada 4 günlük anneyken habire abuk sabuk şeyler konuşarak pisikolojimi bozmaya çalıştı ama izin vermedim güzel bı dille uyardım ve çekip gitti gidiş o gidiş bir daha ne geldi ne aradı eşime diyormuş nasıl yapıyor iki çocukla. o sandı ki ben gidersem zor duruma düşer yine eskisi gibi yalvarır. Hoşt hadi oradan o gitti kimse bakmıyor ne bana ne çocuklarıma lohusa pisikolojisine bile girmedim çokta mutluyum yani demem o ki Allah öyle bir yardım ediyor ki anlatamam bu süreçleri kendim yaşamamış olsaydım derdim ki asla olmaz yapılmaz ki dogurmadan önce diyordum. Korkma kardeşim biz kadınlar güçlüyüz zorluklar çıktıkça daha da gucleniyoruz sen yaparsın ben inanıyorum 🌹🌹🌹 hamileliğin tadını çıkar doğumdan sonra herşey çok güzel oluyor 🌹🌹
Nasip_kismet Unnamed0203 7 ay snra kaldim bi sorunda yasamadim. geebelikden once hacamat oneririm ama
Masal12345 Polatalemdar helal olsun sana ya senin bu yaptığını yapamadimya ben ne dim kendime bir geldi doğumdan önce uzun süre tatil yaptı bildiğin ne düğünüme gelmiş kocasıyla ne altınlarimi vermiş neyse doğum yaptım ayy sütün yok sütun yok hemşireler var diyo o yok diyo çocuk gidiyor benim sütüm olsa ben verirdim ayy tahta gibi oldum geldim buraya evini temizledim herkesi arayıp dedikodu yapıyordu bizim kaynanamiz bize bir sürü şey söylüyordu biz bişey demiyorduk kızdım ağladım hastanede rezil olduk elaleme ertesi gün annem geldi bu gitti kız kardeşini alıp benle hastane odasında kavga etti çocuğum satılık olmuştu geç çıktım hastaneden zaten moral yok. El kaldırdı. Defolup gitti sonra ben kovmus oldum gibi milete anlatti aradan 6 ay geçti kocasıyla kavga etmiş ben İstanbul’da aielemin yanindayken evime İzmir’e gelmiş günü gün ediyo çocuğumu saçma sapan öpüyor çocuk sivilce içinde kaldı yanlış anlar diye uyarmadim bide ayy çocuk yapmayın diye salak salak firkirlerini söyledi yetmedi ayy olmasın diye dua etti aptal şimdi hamileyim söylemedjm hiç öğrensin istemem ama eşim ısrarla söylemek istiyor sanki çok sevinir bu habere ama doğuma tövbe Allah muhtaç etmesin cagirmicam eşime kalsa yine annesini istiyor yanında ama yok
Masal12345 Polatalemdar okadar hakkisinki sacma salak bakışları mide bulandırıcı bundan sonra kimseyi takmicam istedim yaptim kimene sizene dicdm Dr olsa bile alta kalmicam içime atıyorum onlar yüzümüze söylemeye utanmiyo biz cevap vermeye utanıyoruz çok mutlu oldu beraber büyürler arkadaş olurlar zorlanicam biliyorum Allah yardım eder kaynanam bile kafasına göre yapmayın yapmayın deyip duruyodu sanki bir faydası varmış ona söylemedim henüz söylemek hiç istemem ama eşim işte söylemek istiyor vereceği tepkiyi tahmin ediyorum neden yaptınız dicek daha önce şaka yapmıştık hamileyim diye resmen üzüldü kadın oğlunu hiç paylaşamiyo
Mzzz Polatalemdar ay gerçekten çok teşekkür ediyorum benimde bebeğim mız mız diyorum biriyle zor baş ediyorum 2. Nasıl olacak diye ara ara ağlayıp ara arada karalar bagliyorum dediğiniz gibi 🙄 ama gerçekten bu hamilelik supriz mucize gibi bir şey oldu benim bebeğim tüp bebekti eşimde bende sorunlar vardı hatta doğumdan sonra hormonlarım dahada bozulduğundan garip garip adetler oluyordum doktor ilaç verecekti bebeğim 6 aylık olunca ama ben hamile olduğumu öğrendim onca sorunun içinden olması bir mucizeydi ustelik kanamam oldu küçük çocuğumla ilgilenmekten dinlenemedim bile benden kan geliyor ben mecbur bebeğimi kucagimada aldım bir sürü iş yapmak durumunda kaldım yinede bir şey olmadı yicek ekmeği varmış yavrumun bir yandan rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği diyorum zamanında olmuyor diye ağlıyordum 🙄😢 inşallah dediginiz gibi olur böyle yaşları birbirine yakın çocuklari olan insanlarla konuşmaya calisiyorum yoksa düşündükce hamileliği kendime zehir edicem
Polatalemdar Masal12345 bu Kaynanalarjn kanı bozuk İnanki aynı şeyleri bende yaşadım. Sütüm vardı bebek yanlış tuttuğu için ememiyordu sabahtan akşama kadar sütüm gelsede seni ben emzirsem diyordu ya bebeğimi kucağıma bile vermiyordu İnanki birinci lohusaligim da intiharı bile düşündüm bana neler yaşattı bir bilsen çocuğun muayeneleri var mesela. Çocuk kucağında hiç indirmiyor Zaten bebek arabası boş salak olan ben sürüyorum oda annesi gibi davranıyor çocuğu kucağından indirmiyor doktorun odasına girip kapıyı suratıma bı kapattı bana diyor ki sen gelme ne demek sen gelme dedim ya bu çocuğun annesi sen misin. Doktor bana değil kaynanama anlatıyor annesi böyle şöyle diye o sırada dedim ki hocam annesi benim. inan ki nefret ettim bu Kaynanalar kadar beyinsiz varlık yoktur. Bu dogumumda da asla karistirmadim yabanciymis gibi davrandım ilkinde diyordum ki bak sakın altını açma üstünü değiştirme mutfağa gidiyordum geliyordum bı bakıyordum istediğini seçip giydirmis kaynatamla boşandılar daha 4 günlük anneyken kaynatami bizim eve soktu gel kal burada diye hatırladıkça içimden çok fena küfür ediyorum şuan. Neyse kaynatam beyinsizi gitmiyor ameliyat olmuşum bebek ememiyor habire memem açık bana diyor ben arkamı döndüm sen emzir. çocuğu alıp yatak odama geliyordum emzirim diye kaynanam olucak şıllık kucağımdan çekip aldı çocuğu burada emzirilir mi soğuk bu oda içeride emzir diye. Sinir krizleri geçiriyordum saçımı başımı yoluyordum esimlede o sıra bütün bağlarımız koptu eşimle o kadar büyük aşk yaşıyorduk ki taki lohusalıkta yanımda olmayana kadar şuanda da komple birbirimizden kopuguz yani boşanmanın ucundayiz kendimizi zor tutuyoruz o derece. Bunda akillandim bunu da sahiplenmeye kalktı asla izin vermedim çatır çatır ağzının payını verdim dayanamadı defolup gitti şimdi küs benimle umurumda bile değil kafam o kadar rahat ki anlatamam. Sende bırak söyleme öğrenirse de altta kalma çatır çatır ağzının payını ver İnanki bı boka yaramiyorlar morel bozmaktan başka hayatımızda olmasalar daha iyi hiç kimseye boyun eğme güçlü ol. İstedim yaptım sizene siz mi bakıyorsunuz de kimsenin hakkı değil hesap sormak böyle kaynanalari Allah ıslah etsin
Mercimeek Unnamed0203 benim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı bebişi 1 gün yaşadı doktorumuz 40ın çıkınca hamile kalabilirsin sorun olmaz demişti