SmyEsciv eminenur81 antibiyotik kullanıyorum bende sizin kaç çıktı lökosit değeriniz vs Birde idrar kültürü vermiş miydiniz
Melek-10 eminenur81 enfeksiyon çok tehlikeli erken doğum sebebi ayrıca bebeğe geçme olasılığı da olabiliyor doktorunuz ne derse dinleyin bence çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤲🏻
eminenur81 Pamuk Faydasını gördünüz mü peki Parol bile içmiyordum ama yüksek enfeksiyonımtı antibiyotik yazdı doktorum çok endişe ettim
Pamuk eminenur81 Tek soyleyecegim enfeksiyondan erken doğum yaptım.Siz karar verin antibiyotik mi zararlı enfeksiyon mu
Bussr Pamuk kaç haftalık doğum yaptınız bebeğinizi iyimi? Bendede enfeksiyon var çok fazla doktor antibiyotik ve tek içimlik toz yazmış
Mrvmrv23 Bende uromısın toz kullandım enfeksiyon için o kasıklarımda ve böbreklerimde çok ağrı yaptı bu durumu yaşayan var mı benim gibi
eminenur81 Mrvmrv23 eczaneden bana da o ilacı vermişler monurol yerine muadiliymil içerikleri aynıymış onu kullanacağım bu gece mecbur
Enfal_06 eminenur81 bana piyestepol vermişti gebelik kategorisindeki bi antibiyotik demişti doktorum monorol hiç geçirmedi bende çok kullandım yinede geçmedi en son hap antibiyotik tedavisi gördüm o geçirdi 1 aydır enfeksiyon yok çok şükür
Ysmnasl Ben 7+4 deyim 5+2 deyken üreme saptandı ilaç verildi ducoid diye 7 gün kullandım sonrasında tekrar test verdim ama gene üreme saptandı neden geçmiyor bu enfeksiyon :(