06oyku  kızımın burnu nasıl kızlar 😄😄
Busra_27_34_ 06oyku kızımın bar böyle laz burnu gibi atım size çok komik 😁şuan o kadar küçük burunlu ki fındık burun diyesim geliyor tabi çokta küçük değil ama laz burnu gibide değil 😁bazen pozisyondan kaynaklı olabiliyor bence 😁 Burna bak 😁
06oyku BabyAta sudan kaynaklı olabilir mi acaba bende görünce inanasım gelmiyor varya bebeğimin burnu büyük mü doğurcam ben hahah😂😂
06oyku Busra_27_34_ yaaaa hahahahha yerim onu doktor güzel yakalamış bebişin gülümsemesi bile 🥰🥰🥰 benimki tam yüzünü göstermedi yan çekti oda maşallahı var tabii gördün 🤣🤣
06oyku Sermec27 Sermec27 valla yok yani benim burnum ve eşimin burnunda bile alakası yok 😂😂😂 sudan kaynaklı dır inşallah hahaha
Busra_27_34_ 06oyku evet doktorum tamam kızım çok güzelsin ama saklama nur cemalini bir kere görelim lütfen demişti gülmüştü öyle poz vermişti bizim içinde unutulmaz olmuştu şuan 25 aylık 😁😊
06oyku Sermec27 hahaha ay evet ya hayatımda hiç bebeklerde böyle burun görmedim doktorum da çok gülmüştü gerçekten 🤣🤣 ama ilk öyle görür görmez çok üzülmüştüm ağlıcak gibi olmuştum varya hayırla sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum valla napalımmm 😅😅
Sermec27 06oyku yok yok burnu o şekilde değildir ultrason acısı ya da suyla alakalıdr sağlıcakla kucağımza alalım inşallah 🥰