Mhtpbyrk Kızlar öncelikle hepinize merhaba ☺️ Ben 20+5 günlük hamileyim ve sürekli evde yatıyorum platese başlamak istiyorum normal Doğum için en uygun ne zaman başlanılmalı bilen varsa çok sevinirim ❤️🙏🏻
deletedmom734 Mhtpbyrk PİLATES için erken haftalardan başlamalısınız hatta tercihen hamile kalmadan önce yapıyor olmanız daha iyi olur
Dnzcngz Mhtpbyrk doğumdan önce de pilates yapıyordum 12. Haftayı geçince de tekrar başladım. Reformer öneririm.
Ksknelf 3.aydan sonra başlananız daha doğru ben pilates eğitmeniydim 3. Ay öncesinde başlamanızı önermiyoruz bide doktorunuza sorarsınız herhangi bi sakınca varmı yokmu diye daha iyi olur.
momtobe8 Hamile kalmadan önce düzenli yapıyoesanız sonrasında devam edilebiliyor. Ama hiç pilates geçmişi olmayan biri için 12 haftadan snra gelin demişlerdi ki ben ağır spor yapan bi insanımdır normalde. Sonra çok bulantım fln vardı yataktan çıkamadığımdan kaldı öylece. Ama 20 de sanki geç gibi ama tabii doktorunuzla görüşmeniz en doğrusu.
Mhtpbyrk Bakalım soracağım doktoruma artık başlamak istiyorum birşeylere yürüyüş yapabileceğim bir yerde yok😫🤦🏼♀️