Mirhas33 Arkadaşlar ben 6+3 de sabah kanama ile uyandım çok fazla kırmızı kanamam oldu bebek düştü zannettim doktoruma gittik kese arkası kanama alanı oluşmuş iğne ilaç serum ile 4 gün geçti kanamam bitti başına böyle bişey gelen var mı kanamadan sonra sağlıklı gebelik geçirenler yarın doktor kontrolüm var
Momy9861 Mirhas33 bende 6+0 da kanama olmuştum,iğne ve fitille atlattık çok şükür,bebekde bir sıkıntı yoktu, şuan 16+6 yım. Kendine dikkat et canım, eğilip kalma, elinden geldiğinca uzan istirahat et
Dreamer186 Mirhas33 benim 6+2 de kanamam olmuştu ama baş parmağımın ucu kadardı kırmızı. Sonrasında 1 gün boyunca kahverengi şekilde devam etmişti. Progestan verdiler bi daha kanamam olmadı şükür şu an 9+3 üm
imbrosmerve Mirhas33 lütfen korkup panik yapma her kanama düşükle alakalı olmuyor. benim de 7.haftamda kanamam oldu. progestan fitil+iğne kullandım. geçti gitti🌸 20 haftalık olduk bile ve gayet sağlıklı bebeğim çok şükür🤲🏻💖
Neslihankrhmt Mirhas33 bana da oldu 1 kez am ultrason da kanama görülmedi günde 1 progesteron fitil verdi 1 ay kullandım aspirin kullandığım için de olabilir önemli değil dedi
Mirhas33 Momy9861 hep yatıyorum aktif kanamam 1 gün sürdü sadece sonra kahverengileşti şuan yok son 2 iğnem kaldı o gün o kanamayla bebeği düşürdüm zannetmiştim
Mirhas33 Dreamer186 yok benim yatağıma kadar geçen kanamam olmuştu bacaklarımdan akıyordu kese arkası kanamaymış hemen iğne ilaç şuan bitti şükür
Momy9861 Mirhas33 evet kanı görür görmez insanın aklına ilk o geliyo, bende öyle sanmıştım ve çok korkmuştum, ama şükürler olsun ki sıkıntı olmadı
Minikkelebegim13 Mirhas33 canım benimde pijamama geçen kanama oldu dün sen nasıl atlattın inşallah sağlıklıdır bebişin🙏🏻 süreç hakkında beni bilgilendirir misin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var 🥺 progestan iğne yaptılar dün birde progestan fitil verdi geceleri yatmadan yapcakmışım
Momy9861 birkimseee evet kullanıyorum,normalde kesmişti doktorum 12 .hafta da ama en sonki muayenede miyom gördü, kanama olma riskinden dolayı tekrar başladı
Mirhas33 imbrosmerve Allah bağışlasın ben o sabah çok korkmuştum ama şuan iyiyim yarın bebeğimi görürsem daha iyi olacağım
imbrosmerve Mirhas33 seni o kadar iyi anlıyorum ki🌸 yarın inşallah bebeğini sağsalim görürsün minik kalp atışlarını duyarsın da rahatlarsın🤲🏻 biliyorum ancak öyle için rahatlayacak çünkü🥲💖
Mirhas33 imbrosmerve evet gerçekten öyle . Hamile olduğumu öğrendim rahatça sevinemedim iyi olsun hiç sorun değil ben 9 ay böyle yaşamaya razıyım 🩷
Mirhas33 Minikkelebegim13 5 gün iğne kullandım bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ama bende olucak diye sendede olacak bişey yok canım sağlıksızmış . Çoğu insan iğne fitille devam ediyor hamileliğine benim bebeğimi maalesef kaybettim
Minikkelebegim13 Mirhas33 canım senin adına üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🤲🏻