Deniz0748 Merhaba bayanlar bir sorum olacaktı belki başına gelen vardır testler pozitif olmasına rağmen hesaplamalara göre dört buçuk haftalık ama kese görünmüyor bilgisi olan var mı acaba teşekkürler 🙏
eminece93 Deniz0748 kese 5 haftadan once görünmez beta kan degeri 1500 üstü olunca vajinal muayenede kese görünür, beta 4000 lere gelmeye baslayinca da kese karindan ultrasonda görünür. Bende 5+5 de karindan görünmedi vajinal göründü, 6+3 de karindan göründü
Bltcansu Deniz0748 evet benimde gözükmedi 1 hafta sonra gittim kese gözüktu sonra 4 gün sonra gittim bebek de gözüktü geç döllenme olabiliyor
Rabia_36 Deniz0748 hiç korkma benide korkutmuslar di 6hafta 3 günlükken hem kese hem kalp atışını duyduk çok erken 4 hafta
Ayse1-1 eminece93 benim doktorum 2000 2500 beta olduğunda kese görünür dedi 5+3 te karından ultrasonda görünmüştü benim kese ama yolk kesesi ve bebek tabiki görünmüyor erken daha
Aerithma Deniz0748 5. haftadan önce görünmeyebiliyor. Bende öncesinde göremedim. 5.haftada görmüştüm.
merve_alan04 Deniz0748 dün bi doktor dinliyordum tiktokta soruldu bu soru 4 haftalık kese gözükür dedi
merve_alan04 merve_alan04 Deniz0748 ama belki karından değilde alttan gözükebilir her Doktor’un cihazı çok iyi olmuyor
eminece93 Ayse1-1 benim betam 1500 oldu 5+5 vajinal kese göründü, betam 4000 lere geldi karindan kese ve bebek göründü 6+3 de. Kese tamamen beta değerine bağlı birsey benim betam yavas yukseldi 5+5 de arkadasimin betasi 3500 di mesela karindan göründü beni vajinal göründü
Nuryaaa Deniz0748 bende 4+3 üm bugun gittim görmeye fakat görünmedi vajinalde az birsey gorundu oyle dedj doktor betam 266 senin kaç
Tgcmr Nuryaaa daha senın cok erken benım ılk ögrendim 237 beta 2 gun sonra test 607 cıktı bu sonuctan 5 gun sonra dr a gittim alttan gördü keseyi yarın yine gidicem iyi görmüş 237 ile keseyi
nursultan00 Canım benimde biraz senin gibi buraya bende yazayım belki bilen vardır diye bugün 6+2 haftalık oldum doktora gittim bana kesen 26mm 7+2 gözüküyor ama bebek net görünmüyor kalp atışını göremediğini eğer kanaman olursa düşün yapacağımı söyledi korkuyorum başına gelen var mı ?
Eda0705 Canım benim ben de son adet tarihine göre normalde 7 + 5 ama bugün doktora gittim 6 + 2 olduğunu söyledi. Geç döllenme oluyor bazen o yüzden keseyi görmemiş olabilirsin daha erken olabilir endişelenme lütfen❤️
drdane09 Canım bende 5 haftalıkken gitmiştim görünmemişti 6. Haftada göründü kesem herkesin farklı da olabiliyor yani canını sıkma Allah ın izni ile görürsün keseyi🥰