Pamukluanne Az önce kontrolden çıktık bebeğim 36 haftalık fakat doktor 34 gibi dedi yani iki hafta geride ne yapmalıyım bilmiyorum 😭😭😭
Saricivvvciv Pamukluanne sorun olacağını sanmıyorum benim bebeğim 4 hafta gerideydi sadece zayıf doğdu şükür gayet saglıklı
Hulo2105 Pamukluanne bende 1 hafta öndeyim ama doktor 2 hafta gerilik ve önde olması sorun olmaz demişti.
Pamukluanne Saricivvvciv çok şükür sağlıklıymış benim ilk gebeliğim ve moralimi çok bozdu her hafta takip edelim dedi her hafta görünmem gerekiyormuş
Pamukluanne Hulo2105 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim doktorum da korkmam gereken durum değil dedi ama hareketlerini takip et dedi
Pamukluanne Saricivvvciv teşekkür ederim bi hafta sonra tekrar kilosuna bakacak plesanta yaşlılığı var dedi o beni korkuttu
Ttttttttttttt Pamukluanne bnmki de 2 hafta geri de ne yesem ne yapsam aynı devam ediyor 35 hafta 2 kilo
Pamukluanne Ttttttttttttt acaba neyden kaynaklı inşallah sağ Salim kucağımıza alırız aslında kiloyu ben çok sorun etmiyorum sadece başka sebepten olmasın da yeterli
BebekHrcn Pamukluanne ilk gittiğim de doktorun söylediğine göre bu gün 13 jaftalık oluyor ama sonradan bir hafta geriye attı bende anlamadım ama cihazdan cihaza değişir diye çok sorun etmedim
Saricivvvciv Pamukluanne bende de aynısı vardı hiç merak etmeyin siz iyi hissedin iyi olacak inşallah