yeni-annelik Hanımlar 16 haftalık hamileyim idrar yaparken karnımda ağrı oluyor tuvaletimi tuttuğum zaman oluyor genelde uykudan uyandığımda mesela onun dışında ağrım yok aynı zamanda mantar tedavisi için fitil kullanıyorum bu neden olur
YeniGelinMeselesi yeni-annelik benimde o şekilde oluyordu enfeksiyondanmış idrar yolu enfeksiyonu yani
senafa_ yeni-annelik benmde öyleydi hala öyle enfeksiyon varmış ama bol su iç dedi doktorum bi ara da şiddetliydi kum dökmüşüm 😏
dogurangaplumba yeni-annelik Geçmiş olsun canım enfeksiyon olabilir bende yaşıyorum doktor ilaç verdi ama kullanmıyorum korkudan sadece çok su içip tuvalete gidiyorum tutmamaya çalışıyorum
Liv3652 yeni-annelik mantar varsa büyük bir ihtimalle enfeksiyon da vardır tek kullanımlık şase antibiyotiklerden kullanabilirseniz hafif enfeksiyonları geçiriyor ama yüksekse hap formunda da verilebilir
yeni-annelik YeniGelinMeselesi doktoruma söylemiştim bol su iç diyor geçmiyor ki siz ne yaptınız geçmesi için
mom-2024 yeni-annelik benimde öyleydi doktorum ilaç verdi mesane boşken tozu suda çözdürüp içiyoruz uyuyoruz sabah tuvalete çıkıyoruz iyi geldi. Bol bol su içmek lazım iç çamaşırını günde bir kaç kez değiştirmek lazım hepsini uyguluyoruz yinede enfeksiyon peşimizi bırakmıyor maalesef
YeniGelinMeselesi yeni-annelik bende en sonunda idrarda kan geldi acile gittim korkup hamileyken gelen kan tehlikeli çünkü monrol şase diye bi ilaç verdi bana doktorum tek kullanımlık suya katıp içiyorsun ve 3-4 saat tuvalete gitmiyosun onu içtim ertesi güne geçti çok şükür şimdi suyu azaltsam gün içinde hemen idrar yollarım sızlıyor ağrıyor falan o yüzden deve gibi su içiyorum tabiri caizse😂
Meczup dogurangaplumba ilacı kullanın bende kullandım. Allah korusun enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi doktor
yeni-annelik dogurangaplumba kullan bence canım keşke banada verseydi de bu ağrıyı çekmeseydim bana sadece fitil verdi mantarım için o kadar o da geçmiyor bir türlü bir de bu başladı
yeni-annelik YeniGelinMeselesi bende su içiyorum hatta şişem var ondan 3 tane bitiriyorum ama yok geçmiyor normalde ağrım yoktu bugün başladı idrarımı yaparken sanki bağırsaklarım sızlıyor ne yapacağım bilmiyorum doktor kontrolümde haftaya bir de sağ kasıkta batmam var
Meczup yeni-annelik benimde sağ kasıkta batma oluyor. Kasıklarım çok ağrıyor bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor. Allah yardımcımız olsun
YeniGelinMeselesi yeni-annelik dediğim gibi monurol şase adında bi ilaç var bir kerede geçirdi benimkini ve çok iyi cidden doktoruna mesajla falan danışıp alabilirsin onu faydasını görürsün
dogurangaplumba Meczup Bana çok az enfeksiyon var dedi yine de ilaç vereyim dedi çarşamba günü kontrolüm var o zaman tekrar söyleyeceğim enfeksiyonu eğer geçmeyip çoğaldıysa mecbur kullanacağım ama gebelikte ilaç kullanmaktan korkuyorum
yeni-annelik YeniGelinMeselesi doktor değiştirdim daha önceden başka doktora gidiyordum numarasınıda almayı unuttum korkuyorum çok kötü bir şey olur diye ilk gebeliğim hiçbir tecrübemde yok aynı zamanda bel fıtığım var o da çok bacağımı çekiyor zor yürüyorum valla ne yapacağım bilmiyorum
YeniGelinMeselesi yeni-annelik yani haklısın tabi herkesin gebeliği farklı benimde ilk gebeliğim tecrübesizlilte var tabi insan ne yapacağını bilemiyor dediğim gibi monrol şase ilacı aklında dursun bi eczaneye falanda sorabilirsin yazdırmadan alınabiliyor istersen doktorunu bekle o başka bişey önerir belki
dogurangaplumba yeni-annelik Mantar tedavisi çift olarak görülüyor diye biliyorum biz eşimle beraber kullanmıştık ilacı 15 hap o 15 hap ben
yeni-annelik YeniGelinMeselesi çok teşekkür ederim çok sağolun numarası olsaydı sorardım mutlaka şimdi ona danışmadan da bir şey yapmak istemiyorum
yeni-annelik dogurangaplumba ben tek başıma tedavi görüyorum bu yüzden tekrarlıyor sanırım fitil bitiyor benim yine aynı şikayetlerim devam ediyor eşimin ne doktoruna gitmesi lazım bunun için