Yasmnn Vitamin kan hapı ve devit damla var. Kahvaltı da vitamin içiyorum 2 saat sonra kan hapını içsem bi etkileşimi oluyor mu acaba sizler gün içinde nasıl kullanıyorsunuz
1palyaco Yasmnn kan hapını sabah 10gibi alıyorum 2saat sonra kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan sonra kan sulandırıcı hap kullanıyorum ondan bir saat sonra magnezyum . Akşam olunca yemekten sonra magnezyum yatmaya yakın tekrar kan hapı .
Havvakc Yasmnn sabah 6.45 te kan hapını atıyorum. Yarım saat sonra kahvaltı yapıp 8 de de multivitamin i içiyorum. Bu kadar başka ilacım yok.
BabyAta Yasmnn ben multivaitamin ve magnezyumu kahvaltı ile alıyorum. Bir iki saat sonra kan ilacını içiyorum. Benim ilaçlarım bu kadar
1zehrs Ben d vit damla ve kan ilacını sabah alıyorum sonra kahvaltı yapıyorum günün herhangi bir saatinde omega içiyorum kafama göre yatmadan da magnezyum
Azra8Engin Yasmnn aç karna içemiyorum mide bulantısı yapmaya başladı. Kahvaltıdan sonra kahve içiyorum 1 veya 2 saat sonra vitaminimi kan ilacımı içiyorum. 1 2 saat birsey tüketmiyorum. Akşam da 9 10 gibi magnezyum içiyorum
Eko93 Yasmnn ben sabah 7 gbi tsh ilci alıyorum. Diğer ilaçlarımı tsh dan 4 saat sonra alıyorum. Multivit magnezyum ve d vit bunları 11 buçuk gibi alıyorum. Saat 5 e dogrundemir ilacımı alıyorum. 6.30 da ecopirin, akşam 10 da da oksapar vuruluyormm:)