Bende dogurdum ve şuan 20günlük olduk. 2 sezeryanım olduğu için günüm falan belliydi zaten gece boyunca hiç uyuyamadım neden bilmiyorum ama 2 sezeryandan çok korkuyordum 5′te kalkıp namaz kılıp hazırlanmaya başladım 7′de hastaneye gitmiştik doktorum aşırı aceleci bir insandı direk damar yolu mu açıp nseteye bağladılar sonra üstümü falan değiştirdiler ve direkt ameliyathaneye gittik giderken korkudan elim ayağım titriyordu aşağı indik doktorum beni bekliyordu orada daha sonra beni oturttular omzumdan tuttular anestezi doktoru geldi o konuda gayet rahattım çünkü ilkinde hiçbir şey hissetmemiştim bu da aynı oldu asla acısı falan yok iğnenin daha sonra ayaklarım uyuşunca beni yatırdılar önüme de bir örtü örttüler ama örtü en çok inceydi ben de maalesef meraktan biraz baktım bacaklarımı açıp sondayı taktıklarını gördüm ondan sonra direkt gözlerimi kapattım zaten çok tedirgindim sakinleştirici yapmalarını istedim hemen yaptılar sonra doktorum geldi kesmeye başladı asla hissetmiyorsunuz acıyı sadece dokunmalarını hissediyorsunuz sonra bir baktım beni çekiyorlar o an acı falan yok ama ben istemsizce bağırdım baktılar tansiyonum düşmüş düzelttiler hemen sonra bebeğimi gösterdiler o an nedense korkudan gözüm çocuğumu bile görmedi sonra bebeği hemen babasının yanına gönderip beni dikmeye başladılar bir an önce bitsin diye dua ediyordum odama çıktım bebeğimi falan emzirdim daha sonra ilk yürütme için hemşireler geldi kalktım başım çok dönüyordu bir yandan bebeğim de ağlıyordu çok stres yaptım yürüyemedim hemşireler gittikten sonra bebeğimi emzirdim onu sakinleştirdikten sonra kendim kalkıp yürüdüm çok şükür zaten bütün lohusalık boyunca da tek başımaydım o yüzden her şeyimi tek başıma yaptım üstümü falan kendim giymeye başladım karnım aç olduğu için zaten tuvalete ihtiyacı da olmuyor sadece idrarınız oluyor onu da yaparken ben de çok yanma oluyordu kanamam da fazlaydı sonra bir ilaç verdiler düzeldim şimdi evdeyiz 20 günlük olduk hala tek başımayım her şey çok zor 3 yaşında bir oğlum daha var ekstra zor göğüs uçlarımda yara emzirirken canımdan Can gidiyor ama her şey evladımın kokusuyla unutuluyor şu an dikişlerim çürümek üzere neredeyse sadece büyük oğlumun kucağıma aldığımda biraz ağrım oluyor o kadar onun dışında sanki sezeryan olmamışım gibi iyileştim Allah isteyen herkese nasip etsin doğum yapacaklara yardım etsin ♥️