cakebabe kızlar hiç aklımda böyle bir şey yoktu nerden karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum ama gördüğümden beri özel ebe tutup evde doğurmak istiyorum çok konforlu geldi ve tabi bebek sağlığını tehlikeye atacak şekilde değil var mı evde ebe ile doğum yapan
obirannea cakebabe Bana çok tehlikeli geliyor ben ve kardeşlerim evde doğmuşuz ama çok zor eziyet gibi bence Allah korusun bir aksilik olur bir şey olur hastanede hemen müdahale edilir evde çok riskli
asell13 cakebabe zamanında annem beni evde doğurmuş hastaneden ebe getirmişler annem ölmüş ölmüş dirilmiş resmen bilseydim evde yapmazdım diyor çok zor olmuş yani birazda kiloluymuşum tabi diğer kız kardeşimide evde yapmış yokluktan bu sefer hastaneye gidememiş kadın ölümden dönmüş diğer 2 kardeşim hastanede doğdu annem ağlıyordu çünkü doğum yaklaştıkça bizim doğumlarımızda kadın mahfolmuş daha
efiss_ cakebabe Bende ilk evde doğum yapan birinden dinledim her hangi bir sağlık sorunu yoksa gerçekten çok konforlu oluyormuş ve bende çok araştırdım bi kaç ebeyle görüştüm öncesinde muayene ederek ayrıntı ultrason raporunuza bakarak her hangi bir kronik sağlık sorununuz yoksa sizi muayene edip evde doğuma uygun olup olmadığınızı söylüyor ona göre karar veriyorsunuz
cakebabe obirannea ama eskiden dediğiniz mahalle ebelerinden bahsediyorsunuz tabiki öyle bişeyin altına girmem bu bahsettiğim ebeler tüm özel hastanelerle falan da çalışıyor ama tabi benim de merak ettiğim bir konu acil bir şey olursa ne oluyor diye karar verirsem çok detaylı konuşurum zaten
Beybun_29 obirannea ben mesela duşta ebesis doğmuşum çok zahmetsiz bir evlatmisim ya ebe gelene kadr hemen çıkmışım bide ağlamayan bir bebekmisim 😂 saolsun ebede işte kordonu kesmiş 😃
obirannea cakebabe tabiki de eskiyle şuan bir değil ama bana her türlü riskli geliyor hastanede temiz temiz dogurmak varken evde hız cazip gelmiyor tabiki karar senin
hellomama Ay inanmazsınız bende aynı fikirdeyim sizinle.. Instagramda ebecavide var onu takip ettiğimden beri benim de aklım çelindi 😂
cakebabe hellomama ay ben nerde gördüm hiç hatırlamıyorum konyada yaşıyorum eve şenay yazıcıyı takip ediyorum bende 😂
cakebabe efiss_ engel yoksa kesinlikle konforlu ya sonuçta kendi eviniz duşa girip çıkabilirsiniz mesela sık sık çok rahat bir şekilde arkadaşınız kaç saatte kaçıncı haftada doğurdu acaba
__mom1 Eskiden hastaneye gidemiyormuş insanlar mecburiyetten evde doğuruyormuş şimdi ne güzel herkesin ayağının altında hastane var. Ne gerek var maceralara
cakebabe __mom1 evde doğuma o gözle bakmıyorum ben mecburiyetten değil yani doğum yaptırmak ebenin işi zaten hastanede de bu böyle
Kubra2602 Bence de çok mantıklı ama eskiden ki gibi mesela gebeyken aşi da olmamak gerekir diye düşünüyorum bilemem de
mavikalpvemavikalp cakebabe ay sorma bi ara bende kafaya takmıştım ama bulunduğum yerde yok bulamadım öyle bir ebe galiba birazda çekindim tabi acil müdahalede ambulans felan hazır olması lazım ama kulağa göze çok hoş geliyor 🤤🤤🤤
cakebabe mavikalpvemavikalp o detayları konuşamadım henüz erken dedi kaçıncı haftada iletişime geçmem lazım onu bile bilmiyorum 😂 ama gerçekten bana çok mantıklı rahat huzurlu geliypr nedense 😂
asell13 cakebabe tabi canım beni erkek bekliyolarmış mesela bi doğmuşum kız 😂😂 doğum her türlüsü zor önemli olan bilginle soğuk kanlılığınla durumu idare etmek ama ben her ihtimale karşı hastane derim ya riske atmazdım
Elifgokce Ben ebe Cavide ile ilerliyorum aynı zamanda doktora giitpimde rapor veriyorum 36 dan sonra yapmam gerekenleri yazdı hareket vs ama benim ilk sezeryan olduğu için evde yapamıyorum ⅘ cm açılmadan sonra beraber hastaneye geçicemizi söyledi
cakebabe Elifgokce ayy inşallah güzel kolay bir doğumunuz olur 🙏🏼 eve cavide konya da mı hangi hastanede doğum yapacaksınız bir de ücreti konuştunuz mu avaba
mavikalpvemavikalp cakebabe evet ya çünkü çoğu kadın hastane ortamına girince ister istemez stres oluyor ve açılması vs azalıyor keşke evde doğum geri gelse 😅