Gizemmnur- Handaaan ben Ağustos ayında başladım o zman için doğum paketi 32 bindi bide ayriyetten güven Hastanesi’ne 12 bin ücret yatması gerekiyo eğer paket istemezsen muayene ücreti 1250ydi en son
saudade_ Doç.dr.Bora Coşkun veya ikiz kardeşi Buğra Coşkun, kendi muayenehaneleri var ve güven, acıbadem gibi hastanelerle anlaşmalılar, üzerlerine tanımam
YoncaD candan95 Zahide küçük bence cok basarili bi doktor. Ben duygu altana gitmistim koru cukurambar memnundum ama simdi a life ebru biberogluna gidiyorum bana yazdigi vitamin ilaclarindan tut verdigi ultrasonlara kadar daha önce gittiğim doktormuymua be diyorum 😄 Filiz halici ozturk vardi kendi muayanesini acti oda cok sakin bilgili bir doktor onada hamileligim baslarinda gitmistim. Ama durumun varsa bence Zahide küçüğe git. ❤️
Snm06 cnsklkn bende burcu hanımın hastasıydim doğum yaptım çok memnundum bu arada bende tavsiye üzerine gitmiştim 🤗
Berfinoztt Elisaaikraaa kontroller için sürekli değişiyor gideceğim gün hangi doktora randevu bulursam alıyorum