hasretsahinn Kızlar günaydın ağır grip geçirdim şuan sadece öksürük kaldı ne iyi gelir bu öksürüğe artık bogulucam öksürmekten doktora gittim ama hamileliğim dolayından hiç bişey vermediler
cakebabe hasretsahinn yapabileceğin tek şey boğazını hep ıslak tutmak ciğerden öksürüyosan başka bi doktora git bence antibiyotik kullanırsın
asell13 hasretsahinn bende aynı şekilde öksürükten ölüyordum doktorum bal zencefil önerdi yedim anında kesti daha da öksürmedim canım
hasretsahinn cakebabe zaten boğazdan yakaladı beni boğazıma hep havlu bastırdım bogazlarım biraz iyi ama öksürük maf etti beni
hasretsahinn Miskinim her kahvaltıdan sonra içtim süt ama fayda etmedi ben içine biraz pul biber atıyodum
Fatma44 hasretsahinn canım bende ayniydim her oksurmemde birde karnında inanılmaz ağrı oluyor du ağlıyordum ayaklarımı yere vuruyor ellerimi ısırıyordum artık dayanılmaz bı agriydi.doktor şurup verdi ve bal zencefil limon karıştır.pekmeze zencefil karistir demişti.sukur azaldı bunların uzerine
Miskinim hasretsahinn pul biber denemedim canımz hiç bak bide naneli şeker iyi geliyor onda ferahlatıyor
19931994 hasretsahinn aynı şeyi 1 hafta önce yaşadım canım öncesinde ateş bile vardı öksürük için bal karabiber yedim sabah akşam boğazımı inanılmaz rahatlattı birde bol su iç
buseyusuf27 hasretsahinn bnde 2.hftadaym balgamlı öksürük var antıbıyotık kullnyorm gecıyor gbı inşllh bitki çayı ıcyorm hergun demlıkle yapyorm ıhlamur,bal,tarcın,karabıber,portakal kabugu,limon
Bernaberil Bende öksürükten çok kötü oldum içim ağrıyor artık gıcık şeklinde geliyor ne yaptıysam geçmedi zencefilden korkuyorum doktoruma sorup kullanacağım