umena irmdgn1311 şu an bu ismi o kadar çok koydular ki ilkokulda bebeğinizin yaklaşık ⅚ göktuğ isimli arkadaşı olacak 🤯 Barlas hakkında yorum yapmıyorum beğendiyseniz en azından göktuğ kadar konulmuyor
mavikalpvemavikalp irmdgn1311 iki isimde çok güzel fakat çok fazla var artık bence farklı isimler düşünebilirsiniz Yoksa 5 sene sonra okullar alparslan aras göktüğ barlas felan dolucak😊
irmdgn1311 umena haklısınız başka isim önerileriniz varsa onları da paylaşırsanız sevinirim inanılmaz kararsızım ve karar veremiyoruz eşimle 😬
irmdgn1311 mavikalpvemavikalp haklısınız erkek bebek isim koymak daha zor ama sanırım karar veremiyorum
Enfal_06 irmdgn1311 ya maşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah bizde 14+2, haftaliğiz bende cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum erken mi sizce özel hastanede mi öğrendin canım
mavikalpvemavikalp irmdgn1311 ben geçen bir isme aşık oldum oğluma koyardım ama biz kıvanç ismine karar verdik Zahit ismi anlamıda çok güzelmiş Farklı isimlere bakmanızı öneririm🤗
irmdgn1311 Enfal_06 inşallah canım sizde öyle sağ Salim alırsınız inşallah evet özel hastanede öğrendik erken değil aslında bir de göstermesi önemli
Enfal_06 irmdgn1311 işte ben biraz göstermez diye gitmiyorum 12 haftalıken bacaklarını kapatmıştı 🤭 göremedi cinsiyeti bende özele gidiyorum bakalım cumartesi günü doktorum varsa cinsiyet için gideriz gösterir umarım