Eymenata Kizlar 24.haftamiza giriyoruz normalde bebek arabasini 1-2 ay sonra dusunuyordum ancak bugun bursa da bi bebek magazasinda yil sonuna ozel %40 + %30 indirim yapmislar acikcasi esimle de onceden konusmadan magazaya gitmis olduk ve almayi dusundugum bebek arabasi tek kalmisti fiyati suan piyasadaki indirimlere gore cok iyiydi bizde almis bulunduk🙈Pierre Cardin Alias modeli taba rengini tercih ettik, cevremde 3-4 arkadasim ayni arabayi kullaniyor simdilik gordugum kadariyla beklentilerimizi karsilayacak yönde tabi kullandikca deneyimleyecegiz. Ayni arabadan alan veya dusunen var mi merak ettim🙄😊
Fbd Eymenata muhteşem bi araba bi alt modelini aldım amaaklım onda kaldı ve indirim i güzel yakalamışsınız kaça geldi
Eymenata Aysun26 evet twist modelini de begeniyorum ancak bu indirimle fiyat cok dusuyordu alias modelini tercih ettik bu indirim olmasaydi bende twist alacaktim 😊 iyi gunlerde kullanin insallah
Eymenata Fbd acikcasi bende bu indirim olmasaydi twist alacaktim ama alias bu indirimle 2450 liraya geldi kacirmak istemedik suan piyasada indirimli olan yerlerde bile 3500 lira sanirim
Eymenata Aysun26 aa sizde cok uyguna almissiniz 😊 boyle indirimli alinca guzel oluyor takip etmek lazim malum hersey pahali alinacak cok sey var 🙄
Aysun26 Eymenata evet herşey o kadar pahalı ki bütün gün internetten indirimleri takip ediyorum birşeyler almak için