Sadesade Slm bayanlar benim gibi günlük hayati etkileyecek sekilde bel agrisi, tutulmasi yasayanlar var? Caresisini bulan var mi?
Selim_Alparslan Sadesade doktorunuza söyleyin magnezyum verir canım benimde 16.-20. Hafta arası başlamıştı kasık bel ağrılarım
Kbrmrt Sadesade Şimdiden önlemini al canım. Hareketsiz kalırsan doğumun zor olur ve sen çok bunalırsın. 37. haftamda aynı şiakyet başladı. Yürüyemedim. Bebeğim kanala inmekte zorlandı. Belim doğumdan sonraki 3. haftada yavaş yavaş düzelmeye başladı.
Arjin_rojin Sadesade ben varım İnan ağrısını tarif edemem.bi iş yapana kadar ölüyorum çaresi varmı bilmem doktordan ilaç istiyicem bu acılara böyle devam edemiyorum 2 çocuk ev yemek olmuyor
Eymenata Sadesade benim 23.haftada basladi bel agrim cok fena egilince veya yatinca kilitlenip kaliyorum🤦🏻♀️ Sanirim bu haftalara gore normal bu agrilar sicak dus iyi geliyor bide sanirim hafif egzersizler
TayMer Ya evet büyük sorun bende 20.haftamdayım ayakta kaldığımda belimden sağ kalçama bir ağrı giriyor canımı çok yakıyor 😓
Sadesade TayMer benim de 20.haftada basladi, ayakta iyi, ne zaman oturup uzansam kitleniyorum, hicgecmeyen bir bel agrisi, son aylari düsünemiyorum,2.hamileliligim, 1.cıde hiç olmadı😏
TayMer Allah kolaylık versin valla benimde ilk hamileliğim bazen yaşadığım şeyler korkutuyor ister istemez ama doktoruma sormuştum vitamin eksikliğinden demişti ve ilaç vermişti
Lora Sadesade ben oğluma bez bıraktırdım kızım doğmadan oğlum henüz 2 yasına girmedi süreklı götürüyorum orurt kaldır derken belim kitlendi yerden kalkamadım 36 haftalıktım dr gıttım hiç bırsey yapmadılar evde zorda olda 2 gün yattım gecti cok sükür 38 haftalıgız simdi
zehrakisaoglu Sadesade Geçmiş olsun canım 😔 ben canım şuan felç bel ağrısı çekiyorum 😣 çaresi bulan olursa banada söylesin lütfen 🙏🏻🤰🏻
Zehra1109 Sadesade sürekli kas gevşetici krem sürüyorum canım drum yüzme ve egzersiz iyi gelir dedi ve yakı kullanabilirsin dedi ama eşim yakıya izin vermiyo bebeğe zarar verir düşüncesiyle valla bi gün temizlik yapsam ertesi gün yuruyemiyorum bile 😞