Selothatun Lavin___ Ben Avent almıştım sonrasında bir sürü emzik denedim ama bebeğim kabul etmedi🥲 hastanede doğar doğmaz vermek en mantıklısı sonradan kabul etmiyorlar
Sevgi_2104 Lavin___ şimdilik orta kalite emzik aldım ben tutarsa avent çok övülüyor onu alacağım baştan onu almak istemedim.. Wee baby cool emzik aldım
Yasemincee26 Lavin___ araştırarak aldım avent aldım anne göğüs ucuna en yakın aventmiş. Bakalım deneyip göreceğiz
esnyz14 Lavin___ Damak yapısını bozmayan tek emzik olduğunu söylüyorlar avent için. Bende avent tercih ettim. Birde genellikle aventi bebekler tutuyor. 6-18 aya geçtik şimdi onu da kolayca kabul etti hiç problem yaşamadım.
Allahkahretmesin1 Lavin___ oğlum sadece aventi tutmuştu ben doğar doğmaz vermeye karşıyım ilk 2 ay vermemiştim sonradan sadece bunu kabul etti
Iremkoko SmyEsciv kaucuk uclu olandan aldım görsel eklemeyi bilmiyorum ama google kaucuk uclu bibs emzik yazarsan görebilirsin ucu kahverengimsi
Iremkoko SmyEsciv evet bu kesinlikle öneriyorum zaten emdikce şişiyo yani ağzına göre yerleştiriyo gibi düşünün emzik almasaydı valla hiç uyuyamazdım heralde