Kayra61 Kızlar 7+2 oldum önceki haftalarda bel ağrısı göğüs ağrısı vardı şimdi tamamen gitti mide bulantımda yok bebeğin kalp atışlarınıda duyamadık daha bırakacak mı beni 😭Başına gelip hamileliği normal devam eden var mı
momofmychildren Kayra61 benim ilk başlarda baş dönmesi oldu ondan sonra hiçbir belirtim olmadı şu anda 21 haftalık olduk 😍
Kubraakgn0 Kayra61 Canım bende 7+4 üm başlarda çok kasık bel agrım oluyordu şuan Hiç belirtim yok kalp atışını duyduk ama biz bebişi de gördük sıkma canını 8. Haftaya kadar kalp atışı duyulmaması normal diyorlar kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz içini ferah tut stres yapma 🥰
esnyz14 Kayra61 Her zaman belirti olacak diye bir durum yok. İçiniz rahat olsun bu konuda. Belirtiler gelip gidebilir. 🌸
Hatice4200 Kayra61 ben ilk o zamanlarda hiç birşey çekmedim mide bulantım bile yoktu çevremde herkes çekerdi bende yoktu bende acaba hamile değilmişim diye düşünüyordum mesela strese girme çok düşünme zamanla her şey olur
Kayra61 Kubraakgn0 bizde bebeği gördük ama 6+0 da kalp atışı duyamadık çok tedirginim 🥺 2.5 senedir istiyordum olmuyordu 😭
Kubraakgn0 Kayra61 Sakin ol bende 6+5 de duydum eğer stres yaparsan o daha kötü hem bebek için hem senin için nasipse bir dahaki kontrolde duyarsınız inşallah 🥰
numix Ben de 5 haftalık oldum keseyi gördük şükür ama hiçbir belirtim yok. Hamile kalmadan önce daha çok belirtim vardı 😂 normal bir durum mu acaba bu?
Tubitumum Bende 6+5 im bir belirtim yok yani biraz göğüs hassasiyeti o kadar midem falan da bulanmıyor yarın doktora gideceğim inşallah bebeği kalp atışını duyanilirim 5+6 da sadece keseyi görebilmiştik
Sedaklcsln 7+1 deyim mide bulantısından sabahları kalkamıyorum inşallah benim de geçer 10 gündür çok kötüyüm
SeherKulu Bende Şuan 5+2 yim daha hastaneye gitmedim bile tam 6. Haftaya girerken gidicem kalp atışını falan duyarım inşallah hiç bir belirtim yok benimde sadece göğüs hassasiyetim var okadar