Senmsii Kızlar Özel hastanede sağlık sigortanız şeker yüklemesi için testimizi karşıladı mı ? Kadın hastalıklarındna veya dahiliye bölümünden ? Bir türlü devletten randevu yakalayamiyorum son çare bunu mu denesem dedim bilgiis olan yaptıran var mı ?
Yenianne6706 Senmsii 2-3 hafta önce yaptırdım idrar tahlili ile birlikte 850tl ödedim idrar tahlili 65-70tl aralığıydı diye hatırlıyorum birde muayene ücreti ödedim
Nuranbakay Senmsii ben adana’da özel yaptırdm 200 tl devlette sıra beklemekten ordan oraya gitmekten yorulacagıma özel doktora gidiyorum zaten
Yenianne6706 birkimseee hayır muayeneye de 650verdim ama benim doktorum olduğu için. Dışarıdan yaptırınca sadece şeker yükleme parası ödersiniz özel sağlık sigortam yok
Elifelif0110 Ben idrarla beraber 1100 e yaptırdım ama burda sağlık ocakları da yapıyor diye okumuştum bir araştırın isterseniz
Senmsii Elifelif0110 Evet bende duydumda kanlar beklediği icin sağlık ocağında çok sağlıklı sonuç vermeye bilir dediler
Senmsii Elifelif0110 Sağlık sigortası var mıydı peki onuda merak ediyorum karisliyor mu karsilamiyor mu ?
Elifelif0110 Senmsii ben öğretmenim kamudayım kendi sigortam var ama özel sağlık sigortası olanların nasıl bilmiyorum
Senmsii marsuk34 Evet canım Anadolu hayat sigortası ile gebelik teminatı sağlık.sigortam var emin olamadim karşılayıp karşılamadığına 🙏
marsuk34 Senmsii en doğru bilgiyi gitmeyi planladığınız hastaneyi arayıp öğrenirsiniz her sigorta her hastanede geçmeyebiliyor çünkü. Rezervasyon için ararken sorabilirsiniz