Veterinerhanim Ecem0707 çok erken yapmışsın gebelik testi canım buradaki arkadaşlarda sanırım iğne olduğunu bilmeden yorumladılar. En azın üzerinden 12 gün geçtikten sonra evde değil kan testi yapmanı öneririm. Suan ki tüm sonuçlar seni yanıltır.
Ecem0707 Veterinerhanim içimden yapmak geldi bi anda yaptım fakat aşılama olmadım doktorum normla yollarla hamile kalabilirsin dedi hayırlıs ya
_Feslegennn__34 Veterinerhanim ya bende test yaptım bugün 12 günü iğnenin test yaptım erken gebelik testi aşiri silik çok mu erken yaptım acaba 🥺morelim bozuldu
Veterinerhanim Ecem0707 çatlatma iğnesi içerisinde hcg yani hamilelik hormonu içeriyor testin pozitif çıkma sebebi bu.
Mzzz Ecem0707 ama 1 dakika bakmışsın yani böyle kuruma çizgisi mi bilinmez çatlatma iğnesi bide yeni olmuşsunuz oda pozatif cikariyor
Veterinerhanim _Feslegennn__34 ama ben yarın kan vericem küçük bir değerde olsa var ise çıkar sanırım.
9000 _Feslegennn__34 benim de 11.gün bugün aşırı silik çıktı kuzum benim de bi modum düştü ümidimi kestim beklemek lazım yaa 29 unda kan vercem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz