Meliha__ -Mervealks- o zman bende gideyim yapiyolardir onlarda ya iptal etmiyim yapılmasa yazarlardi dime
Meliha__ klbkvadisi ya bende araştırdım birazdan giden varmış ama aklıma takıldı acaba 182de belirtmek gerekiyor mu onlarda öyle mi sisteme giriş yapıyor bazılarında işte neden geldin riskli gebelik misin diye terleseyen de olmuş o yüzden kafam çok karıştı
klbkvadisi Meliha__ o zaman hastaneye ulaşıp sor bi istersen bende aynı sen gibi düşünmüştüm aradım yapıyoruz normal olarak detaylı dedıler
Anneoluyorumm00 Meliha__ evet doğur almışsın canım benimde bu hafta devlet hastanelerinde randevu olmadığı için özele gidecğim
Meliha__ Anneoluyorumm00 ya hadi insaAllah gideyim o zaman bugün söylerim zaten birde detaylı ultasron için geldim diye de
Anneoluyorumm00 Meliha__ git canım inşallah çok güzel geçer direk detaylı ultrason için geldim de ona göre yapar zaten
Meliha__ Anneoluyorumm00 insaAllah canım İnsaAllah 🌸 kayıt yapan yerede soyliyeyim mi detaylı ultasyon için geldim yapılıyor değil mi diye
Anneoluyorumm00 Meliha__ kayıt özle olsaydı söyle derdim ama direk doktorun yanına gidince söylersin canım
Meliha__ klbkvadisi aynen öyle yaptım canım hastenyi aradım sordum yapıyoruz gel dediler bende gittim geldim çok şükür 🌸
3_oglan_annesi Meliha__ bnde bunları merak ediyorum hani ikili tarama dörtlü tarama yada detaylı ultrason perinatolojide bakiliyo ama altta riskli gebe veya detaylı ultrason bakilmamaktadr yaziyo 🤔
Meliha__ 3_oglan_annesi evet canım genelde hep öyle yazıyorlardi benim aldığımda belirtmişlerdi 182 yok aradım bilgi verilmemis emin olmak için hastanenin numarasını verdiler bende arayıp sordum yapıyoruz dediler bende öyle gittim
klbkvadisi Meliha__ bende devlet hastanesi detaylı ultrason fotoğrafları nasıl net bi şekilde mi merak ediyorum atma şansınız varsa atsanız baksam ulstrason fotonuza olurmu
Meliha__ klbkvadisi hiç vermediler ultarsyon fotoğrafı😟 benden önce de birileri girdi onlarda hep bos çıktı sanırım hastane vermiyor sadece bilgilendirme yaptı bide monitörden baktım sadece renklide değildi siyah beyaz bakıldı
Meliha__ 3_oglan_annesi sorunusu yeni farkeetim ya hakkınızı helal edin önce organlarına baktılar 3 kişilerdi plesentasuna baktılar bi yarım saat kaldım biraz karinima bastırdığı zamanda oldu doktorun orda biraz canım acıdı kilosuna boyuna vs baktilar