Mucizemibekliyorum41 Igneyi vurduktan sonra farkettim cikartamadim geride kizlar bir zarari olur mu? Havasini almadan bacagimdan vurdum 😒
Caglaen Mucizemibekliyorum41 damar içi işlem olmadıgı için emboli durumu olmaz ama bundan sonraları dikkat etmekte fayda var
Eko93 Mucizemibekliyorum41 bende bazen havasını alabiliyorum bazen de havası kalabiliyor :( bende dikkat etmeye çalışıyorum almaya ama. Bazen kalıyor içeride havasi. 3 tane iğne oyle ziyan oldu
Aslan97 Mucizemibekliyorum41 doktorum bana havasını almadan vur dedi ben göbeğimden hiç hava almadan vuruyorum
Beyyz Morarma yapar . Bir dahakine unutmayın ama havasını almayı . Yoruma birisi almadan vuruyprum ben demiş çok yanlış bir uygulama
Nrsnaydmr Arkadaşlar benim doktorum ilk havasını alıp vurdu ve bana da sıkı sıkı tembihledi insanları yanlış yonlendirmeyin bence havası alınmaz filan diye. Tabiki alınmalı.
Mucizemibekliyorum41 Normal de hep havasini alirim doktorum da oyle soyledi cunku ama dun gece malesef dalgınlıgıma geldi unuttum
Fatmakrnc Mucizemibekliyorum41 benim enoks iğne hastanede yattigim süreçte bı tane hemşire havasını alıp yapto doktor kızdı ona havasını almadan yap dedi ilaç bir damlası bile önemli falan dedi