Nnoktaa busraltin gebe okuluna giden insanları gördükçe çok mutlu oluyorum. Nerede gittiniz? Doğumda benim çok işime yaradı o bilgiler 😍
Dadymom1 busraltin 23 gün önce sadece ıkınarak doğum yaptım, bağırmadım hiç 😅😅 bağırmanın faydası yok çünkü.
06Pembemavi80 busraltin iki normal doğum yaptım bagirmadim hiç . Zaten ikinmaktan nasıl bagirabilirdim ki 😁 ama dikiş atarken ay ay diye öyle bagirmistim çok acımıştı
Sevim__ busraltin benim de ilk doğumdu bende bagirmadim nefes alıp vermek önemli bağırmak pek bir şey yaramıyor önemli olan nefesi kontrol etmek suni ile doğum olmuştu benim :/ sağ salim alın kucaginiza inşallah
Deletedmom_110 busraltin Bağırmaktan doğuramayan ben 😅😅bebeğimin kalp atışları düşüyordu nefes almadan bağırdığım için ve sezeryan oldum 😅🙈
FatSon9993 busraltin doğumda değil ama sancılar gelince illaki bağırma oluyor bağırdimsa ne oldu 3gün hastanede kalınca halsizlikten herşey bitiyor o yüzden sezeryana döndü
neseaydin busraltin inşallah canım gerçekten nefes egzersizi işe yariyor özellikle ıkınma hissi geldiği zaman yap:) Rabbim yar ve yardımcın olsun🥰