Zeyna_12 Annişler bebeklerinize 0.3 ay kaç takım aldınız 6 ay 9 ay kaç takım hadi bilgilendirelim bakalım birbirimizi hamişlerin en önem verdiği noktalar buralar gibi 💕🌸
mmozaa Zeyna_12 0-3 ay 4 takım falan. 3-6 ay 5 takım vardır. Aklınızda bulunsun birinci aydan sonra 0-3 ay olmuyor bebeklere
Ayysseee Zeyna_12 ilk aylar inanılmaz kıyafet lazım oluyor baya yani ben çok almamıştım ablamlar vermişti yegenleriminkini mesela çok geliyordu gözüme ama kullanmadığı bir pijama bile kalmadı çünkü ya kusuyor ya ilk zmanlar bez taşıyor ne bilim hep bı kıyafet değişimi oluyor yani birde aşağıda biri birinci aydan sonra olmuyor 0 3 ay demiş ama bu bebekten bebeğe göre değişir yani mesela benim bebeğim zayıf bir bebekti 2.700 doğdu 0 3 aylık kıyafetler bile büyük geliyordu 0 1 aylık vardı onları giydiriyordum tam oluyordu,0 3 aylıkları da zayıf olduğu için rahat iki ay giydi yani o yüzden bence eksik almayın fazla alın
_ozlmm Zeyna_12 Benim oğlum minyondu ben çoğunluk 0-3 ay almıştım 4 aya kadar falan giymişti hatta kalıplara göre bol olan vardı onları bir tık daha fazla giymişti 3-6 da fazla almıştım küçük bedenleri biz baya uzun giydik 😂ve ben kıyafet sayılarını fazla tuttum atlet zıbınlardan 15-20 almıştım alt üst takım ve tulumlardan da baya fazla almıştım çok kusan bir bebekti sürekli içine akıyordu komple değiştiriyordum içide ıslanınca içim rahat etmiyordu günde 4-5 kez bazen ise daha çok değiştirdiğim olmuştu yıkayıp kurutma derdim olmasın beklemeyeyim diye fazladan almıştım öyle olunca da rahat ettim
Kelebekmisaliihayat Zeyna_12 ben fazla kıyafet almadım, hep çevreden geldi. İlk zamanlar çok kıyafet olması iyi, elinin altında bulması lazım, sürekli kirletecek, yıkamaya zaman bulamazsam iyi olur fazla kıyafet
mmozaa Zeyna_12 benim kızım 3400 doğdu her ay 1 kilo 200 gr alıyordu, yani şöyle 2-3 aylıkken 3-6 ay , 3. aydan sonra 6-9 ay şeklinde alıyordum az büyük gelse de kollarını kıvırıyordum. Zaten bedenler birbirine yakın oluyor