esindogantirak Haftama gireceğim oğlumuza hala bir isim bulamadık fakat isim önerisi isteyenlere yine zamanında benim koyduğum kardeşimin adı Ayberk’i öneririm 🫶🏻 Müthiş karakterli, ağırbaşlı, şahane bir genç adamdır, oğlum da inşallah dayısına benzesin çok isterim 🫶🏻 Hiçbir şey içimize sinmezse de oğlanın adını 2.Ayberk koyacağız muhtemelen 😂😂😂😂
Busraoz OktaycanveAnnesi Eşimin adıyla oğlumun ilk adı aynı hatta 2.çocuğumun da ilk adı aynı. Çok seviyorum 🩵 sizin de sağlıkla büyüsün çocuğunuz
OktaycanveAnnesi Busraoz teşekkür ederim. Birilerine baya dert olsa da bende çok mutluyum sizinkiler de huzurla sağlıkla büyüsün
Vildanahsen Zeyyno_ Bizim de soyad Yalçın ismi de Zahit Alp düşündük bence Yağız Alp de gayet güzel uyumlu 😊
Nurhannnte Skck valla poyraz Ayberk falan bu isimler ilkokulda kafasını gözünü kiran çok hareketli öğrencilerimin isimleri. Ben çok tavsiye etmem enerjiniz bolsa bu tarz isimler koyun ama çok riskli bence 😅
Nurhannnte Skck isim ebced değerlerine bakarak koyarsanız daha güzel olur mesela içinde ü harfi olmasın dert keder üzüntü getirir