hsrtbymkr Kızlar 6+2 Deyim İdrar Yolu enfeksiyonum Varmış Doktor kültür sonucu istedi ona göre bakacakmış bi zararı yok dedi ama endişelendim Böyle bir durum yaşayan var mı?
Hamilebirisi_06 hsrtbymkr bebeğe zarar vermez ama hamilelik açısından sıkıntı kasılmalara vs yol açar
biranne__ hsrtbymkr bi zararı yok demiş zaten endişe etmeyin o kadar çok yaşayan var ki bu durumu bişi olmuyor genelde
Haticeburak06 hsrtbymkr canım 30 haftalık gebeyim 6 kez geçirdim şimdide var artık anlıyorum kendim idrarımı yaparken yanma oluyor yarın hastaneye idrar vercem aksatılmaması gerekiyor erken doğuma sebep olabiliyor ve çok korkuyorum 🥲 Ama ne yapsamda buluyor🥲🥲
Minejjan tedavisi var, progestan veriyor fitil olarak kullanıyorsun kanama olursa iğne veriyor. bi yakınım 16 haftalıkken ölü doğum yaptı enfeksiyondan sizi korkutmak istemem ama şu ara çoğu gebede var enfeksiyon bende dahil, allah yardımcımız olsun 💐
hsrtbymkr Minejjan çok Korkuyorum bende şuan için Sıkıntı değil dedi doktor ama inşallah tedavi ile çözülür
Daisyy000 Minejjan Merhaba idrar yolları enfeksiyonu nasıl tespit ediliyor acabaa… Alttan muayene vs yaparlarsa diye korkumdan gidemiyorum,öyle bir durum var mı yoksa sadece idrar mı veriliyor
Eceliza3434 hsrtbymkr hamileye göre antibiotik calismasi yapiyorlar geciyor tedavi olmazsan düsüge kadar yolu var
Betusyl Daisyy000 mantar vs değilse vajinal enfeksiyon değilse , idrar yolu enfeksiyonu idrarla bakılıyor vajinal enfeksiyonlar alttan muayene ile
Minejjan Daisyy000 canım benim 10 dk bir tuvalet ihtiyacı gelip kasık bölgeme bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyordu ve yaparken yanma bunlar aslında ben enfeksiyonum diye bağırıyor. doktora anlatınca örnek dahi almadan ilaç verdi çünkü ağrıdan yerimde duramıyordum. suya karıştırılan bir ilaç verdi onu içtim ilk o çok iyiydi sonra progestana devam..
Gggg-12 Ben idrar yolu enfeksiyonundan erken doğum yaptım kesem delindi ne kadar antibiyotik kullansam da geçmedi bazen kronikleşebiliyor erken haftalarda tedavi edilmesi lazım bebeğim doğduğunda crp si 200 dü
Aysemm44 hsrtbymkr Arkdsm 5 aylıkta doğum yaptı çocuk 1 aydr Küveste daha 3 ay dhaa kalacakmış enfeksiyondan dolayı doğum yaptı dikkt et cnm sende