Aden_simay Tecrübeli annelerden bilgi bekliyorum aşırı derece karın ve bel ağrım var ama olumsuz olur diye korkuyorum
papatyaolsun Aden_simay Aysegul166 ben bayramdan bir gün öncesine arefe günü denir diye biliyorum o yüzden şaşırdım bir an görünce ☺️
Aden_simay Sunaya inşallah yarın hem evde test yapmayı hemde kan vermeyi düşünüyorum olumsuz olmasından çok korkuyorum😟
Aden_simay papatyaolsun ramazan öncesinde de kullanılıyor bizde ben heyecan stres inan hiç düşünmedim nasıl anlaşılacağını
papatyaolsun Benim de bugün çatlatma iğnesinin 11.günü, aşılamanın 9. günü. Testte pozitif çıkıyor ama iğne etkisini hâlâ gösteriyor olabilir diye güvenemiyorum
Aden_simay papatyaolsun 15 aydır sürekli negatif görmek bıktırdı beni artık test yapmaya hevesim de yok normalde 10 gündem sonra başlardım günlük yapardım ama hiç içimden gelmiyor artık
hacerrklc1 papatyaolsun hamile kaldınız mı benimde aşılamanın 9.günü bugün kaset test yaptım Pzotifi çıktı acaba iğne etkisi mi dünde Progesteron baktırdım kanda gebelikte istemiş dr dün 5.23 çıktmıştı bugün de kaset test de silik çizgi çıktı bilemedim hangisinin etkisi
papatyaolsun Aden_simay haklısın canım valla biz de 1buçuk seneyi geçti olmuyor bebeğimiz. Hiçbir sorunumuz yok sebepsiz infertilite
Aden_simay papatyaolsun bende pcos var ama kızımda sorun olmamıştı bu sefer böyle olması artık bunaltıyo Allah biliyo bazen diyorum kızım yeter olmuyosa olmuyo ne yapayım kızım kardeş çok istiyo eşimde çok hevesli kırmak istemiyorum