ipeklinaismom Hanımlar yatağımiz Montessori henüz gelmedi ama şuan orda olan yatakla boy olarak aynı. İsmi oraya orantılı yapmaya çalıştım ama sağda haliyle soldan biraz daha boşluk oluştu. Şimdi ben buraya sizce nerden ne alıp ekleyebilirim yardım lütfen
Gkygz ipeklinaismom trendyolda sim tasarım diye bir sayfa var güzel stickerlar satıyor inceleyebilirsiniz
BabyAta ipeklinaismom geldi benim simetri perileri 🙈 eğer isimleri yapistirmadiysaniz ikisininde sag tarafı yukarda olmuş yamuk duruyorlar. Bu sıra Punch panolar aksesuarlar çok moda onlardan alabilirsiniz veya çerçeve takabilirsiniz içerisine Pinterestte güzel görseller çıkarabilirsiniz. Başka bir duvara raf yapmadıysanız oda olur ikili ahsap raflar cok güzel.
biranne__ Kız bebegi temsil eden oyuncak bebek pembe ayakkabi kalp li uğur böcekli stickerlar olabilir
ipeklinaismom biranne__ sticker aklıma geldi ama fakat yapamıyorum çünkü duvar tırtıklı alçı ile dümdüz değil maalesef 😔
Azra8Engin ipeklinaismom canım benim duvarda tırtıklı dümdüz değil. Ben trendyoldan Gökkuşağı sticker aldım. Güzel geldi
ipeklinaismom Elifyamann Instagram da gördüm ilk iki isme 1200 lira fiyat verdiler . Bizde marangoz da kestirdik ölçü verip 100 tl ye 20 TL d’e pembe boya aldım 3 kat boyadım oldu da bitti maşallah oldu😂♥️
Elifyamann ipeklinaismom mantıklı canim super olmus 😂 sağda kalan boşluğa benimki gibi raf ve üzerine güneş stickeri koyabilirsin, rafa ultrason ilk el ayak izin falan koydum tatlı duruyor bence 🤗
ipeklinaismom Azra8Engin oldumu ne kadar süredir kullanıyorsunuz , ben biyerde gordumde tırtıklı olduğu için zamanla atma oluyor diye okudum😶
Azra8Engin ipeklinaismom ben yeni yaptım😊 oldu. Ama ben yamuk yapıştırmışım 🙈 hatta söküp tekrar düzgün yapıştırayim dedim duvarın üst katmanını kaldırdı 😁 bence zamanla bile atmaz
19931994 Gkygz ya konuşanları okuyordum dediğiniz sayfaya baktım gerçekten çok güzel şeyler var 🤗teşekkür ederim
ipeklinaismom Elifyamann https://mutluresim.com/images/2024/03/24/zBdKJq.jpg. Karşı duvar böyle gidermi tekrar raf ama sizce
ipeklinaismom BabyAta rafimiz karşı duvarda evet yukarı yan bilerek yapıştırdık☺️😂 bejim gözüme batan sağ ve sol boşluk onuda yatağa göre ayarladim ama gözüme geliyo 😂