Minikkalbim19 gerçekten bu konuda o kadar rahat olabilirsiniz ki asla sizi durduk yere sıkıntıya sokmaz bakın bebeğimin kafası tam 3 hafta önde hala beni normal Doğum için rahatlatıyor gerçekten başlarda doktorun iyi mi kötü mü olduğunu anlamıyor insan sona yaklaştıkça daha sıkı bir bağ oluyor tabi sizde iyi bir hasta olup gitmeden soracaklarınızı kağıda yazın asla tersleme yapmaz açıklayıcı güzel cevaplar verir bide whatsapptan yazma yerine arayın şu zamana kadar bir kere ulaşamadım onda da doğumda idi sekreteri açtı her zaman aradım ulaştım mesajlara bazen geç dönebiliyor oda yoğunluktan . İkili taramayı 95 tl ödedim, organ tarama 175 (emin değilim en yüksek budur) şeker yüklemesi 60lı bişeydi ama sizin yeni yıl sonrası olacak değişebilir belki 3lü testi ikili normal ise yaptırma gereği duymuyor istiyorsanız tabi yaptrır bana ben gerek duymuyorum yaşında küçük ama sen istersen yaptırırız dedi . Bide Yasemin hanım dışardan yaptıracağınız tahlillere bakar bu testleri dışarda devlette yaptırsanız kabul ediyor ben organ taramasını balcalıda yaptırabilir miyim demiştim tabikide demişti ben sonuçlarına bakarım dedi ama ben randevu alamadım eşimde pek istemedi güzelyalıda yaptırdım bende