Meliek Busraabusraa niye en fazla 3800 lerde bişi olur bence niye gözünüzü korkuttu Kuzenim 3800 doğum yaptı bı görseniz bebeis küçücük
Busraabusraa Meliek benimkine çok tombik dedi hatta bebek kilo almasın diye yürüyüş yap bol bol dedi zaten gebelik şekerim var diyette yapıyorum
nurcan355 gul-kn ben 116 yla hamile kaldim 11 kilo aldim doktorum normaldede sezeryandada her iki turlude cok zorlanacagimi soyledi ama bakalim hayirlisi insallah bir avazda dogurabiliriz
Sibelyavz Meryyy__ 39+2 2875 gr 🙈 ve inşallah sabah 8 buçukta hastaneye yatışım var oğluşuma kavuşmak için 🤭
esmakc Melike91- siz özele mi gidiyorsunuz acaba bizim dr bu hafta gün vericek 4nisana istiyorum hayrlisiyla 38+5 oluyoruz o gün hayrla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah 😊
Melike91- esmakc sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲ewt özele gidiyorum 1 nisanda son kontrole gidicem kesin alcam derse doktor 4 üne kavuşuruz inşallah 😍
Ymnjunior 144355 doktorun dediğine göre bebekle alakalı bi durum bağzı bebek ne yersen ye kilo almıyormuş diyetisyen doktor proteinleri arttırdı onun da faydası olmadı
Ymnjunior Kutsal_koc diyetisyen doktor proteinleri arttırdı kontrole gittiğimde yine aynı bi hafta geriden geliyordu bağzı bebekte oluyormuş gerileme 2 ye çıksaydı sorun olabilirdi ama 1 hafta olarak görünüyor yakın takipçiyim perinatolaji gözükücem bu sefer
Kutsal_koc Ymnjunior yaa inşallah düzelir hemen toparlar. Bende ayda 1 perinatoloji kontrole gidiyorum 2 dir o damarda direnç var demişti. Diyetisten neler önerdi açan bende gitmeyi dusundum ama gidemedim 😊
eminegokk Meryyy__ peki bir şey sormak istiyorum ultrason kağıdında öyle yazıyor sizce doğru mudur bazısı der ki onlar yanlış diye
Meryyy__ eminegokk Doktor’un söylediği doğrudur çünkü 1-2 hafta ileride veya geride olduğu zaman ultrason kağıdında olması gereken yazacağı için uyuşmayabilir