Hanife5561 Kız çocuğa hamile olanların çok midesi bulanırmış, erkek çocuğa hamile olanların midesi bulanmazmış. Bu konu doğru mu arkadaşlar
Semsvs Hanife5561 asla ben İlk oğlumda çok kötüydüm şuna 17+6 hamileyim cinsiyet bilmiyorum ama birebir aynı
Mehmetabay0990 Hanife5561 erkek hamile olmama rağmen 14 haftalık ve hala kusuyorum ayağa bile kalkamıyorum
huysuz__ @“Hanife5561”#p31977289 kızımda ve oğlumda herşeyleri aynıydı yemem içmem.. bulantı koku haftaları 1 ay sürdü ikisinde de. ama 3.gebeliğim şuan çok zor çok farklı geçiyo ablası ve abisinde ne rahatmışım meğer 🤦♀️
Hanife5561 Demek ki bu tamamen yalan bir şey çok şükür elhamdülillah 5+3 teyiz şimdilik mide bulantım felan yok sadece mide yanması yaşıyorum
Mehmetabay0990 Hanife5561 erkek hamile olmama rağmen 14 haftalık ve hala kusuyorum ayağa bile kalkamıyorum
Anneyim5818 Hanife5561 4 buçuk aylık olana kadar mahvoldum her gün. Bi ara afedersin tükürüğümü bile yutamıyordum peçete ile dolaşıyordum
Civcivlerinannesi Hanife5561 kızımda hiç bulantı yaşamadım çok rahattı hamileliğim ama süreç kişiden kişiye değişir
Nur1806 Hanife5561 bende tuttu bu😝 ilk hamileliğim nasıl geçti anlamadım oğlum oldu. Ama bu hamileliğim hep midem ağzımda kızım olucak