RM0 Kızlar merhabalar 39+2 bir saattir karnımda çok acayip bi kasılma var bebek hareket ettikçe aşşağıya baskı yapıyor daha çok kasılıyor toplanıyor evde bekliycm zaten kasıklarıma da vuruyor iki gündür idrar rengim koyu başına gelen varmı doğum başlangıcı mı ?
Gulsah-207 RM0 değil doğumun başlangıç belirtileri: Nişan dediğimiz leke şeklinde kanama Su gelişi Düzenli aralıklarla gelen zamanla sıklığı ve şiddeti artan kasılmalar bu kadar
aslhnkrts9 RM0 herkesin doğum başlama şekli çok farklı oluyo bana göre benim sadece karnımda kasılma , baskı ,basınç hissi vardı tek değişik olan şey idrar yolları enfeksiyonu olmuşum gibi içten bi yanma hissettim oydu
RM0 aslhnkrts9 ya benimde tam öyle bir saattir olunca acaba başlangıç mı dedim şuan da da var ama ara ara kasılma oluyor kasıklarıma sancı girip gidiyor bekliycm sıklaşırsa gidcm hastaneye
Minejjan her bedenin tepkisi ayrı oluyor, benim suyum geldi sancım yoktu 2 cm le 2 hafta gezdim. kasılmaları hesaplayın, dakikada kaç ona göre doktorunuzla iletişime geçin su gelirse hiç beklemeyin