Sinem_klc Gebelikte çatlaktan daha çok damarlasma yaşayan var mı göbek bölgesinde basen ve belde? 25 haftalık gebeyim daha da belirginleşti damarlar 🥲
Busra_27_34_ Sinem_klc evet ya kızım da olmuştu doğumdan 3 ay sonra geçmeye başlamıştı bunda da çok erken başladı inşaallah geçicidir yine
Meliek Sinem_klc göbek bölgesinde benimde ne zaman 34 hafta ya girdim biranda arttı çatlaklarım ağaç figürü oluştu 😂
Sinem_klc Damlaserkan maşallah yha 🥰benimde iki haftadır oluşmaya başladı ve genellikle kılcal damarlar aşırı belirginleşti 🌸
curlysister Sinem_klc ben de bacaklarımda ve basenlerimde damarlaşma gözlemledim artan kan basıncıyla alakalı umarım geçer doğumdan sonra 🙏🏼
Sakura_ Sinem_klc sık sık nemlendirici kremler kullanın ve ya zeytinyağı iyi geliyor ben de de oldu kullandım geçirmedi ama azalttı
Sinem_klc Sakura_ bir süredir bebek yağı kullanıyorum bende. Dediğiniz gibi geçirmiyor ama fazla da olmuyor gibi şimdilik 🌸
Meliek Sinem_klc bende çatlaklar için yağ kullandım ama yok yine çatladı vücudumda yok Allah’tan sadece göbekte var oyuzden çok dert etmedim açıkçası doğumdan sonra görürüz artık 🥰
Meliek Sinem_klc ya maşallah yolu yarılamissiniz o zamanlar hiç gecmiyo ne zaman 30 a geldim şimdi 3 haftam kaldı 😍