esolinaaaaa Doğum teminatım yok sadece Allianz tamamlayıcı sigortam var kızlar hamilelik kontrollerinde bu haklarını kullanabiliyorsun dimi doğum hariç
Makbulepoyraz esolinaaaaa hayır kullanamıyorsunuz malesef benimde allinaz sağlık sigortası yapmıstı iş yerim gebeliğimde kontrol de kullanıyım dedim ama olmuyordu doğum için teminat olmadığı için
Makbulepoyraz esolinaaaaa Bende kendim özel yaptırmıstım anadolu sigortası 1 ay adet görmeniz gerekiyor 2 nci ayda kullanabiliyorsunuz diğer sağlık sigortalarını kullanabilmek için 1 yıl kullanmanız gerekiyor
Gmz09 esolinaaaaa çoğunda aynıdır diye düşünüyorum benim Acıbadem tamamlayıcı var doğum teminatı yok.Doğumla ilgili hiçbirşeyş karşılamıyor maalesef.Kadın doğum muayenesini bile şuan karşılamıyor gebelikten dolayı.Siz yine de sorun ama standart prosedür bu diye biliyorum
esolinaaaaa Smbemdy anladım canım oğlumda geçiyordu ama sompoydu şimdi allianz belki bilen olur dedim
Smbemdy esolinaaaaa benim.dogum teminatli acibadem . En garanti bilgi herzaman sogortadan oluyor herkesin sozlesmesi farkli olabiliyor ondan yazdim..
Minejjan biz yaptıralı 1.5 yıl oldu yeni gebeyim bizimkini kapsıyor ama hastanede zortlamamak için bende bi konuşacağım..
MaviAustos Merhaba tamamlayıcı sigorta gebelik öncesi şikayetle gidildiğinde kadım doğumu karşılıyor ama gebelik sonrası karşılamıyor maalesef