Btlbet Yazmıstım bugun zaten gynoferon kan ilacı verdi doktor bugun ilk kaz aldım aman allahım mide bulantısı oldu bi garipmoldum .doktoruma yazdım gün asırı aralıklı al dedi ama zaten hap bu nasıl olucak
Deletedmom_88 Btlbet ben de aynı hapı kullanıyorum, bir gün içip bir gün içmiyorum. Doktorum bana kahvaltı ile öğle arasında al dedi. Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. O kadar mide bulantısı yapmıyor öyle
biranne__ Btlbet bende aynı hapı kullanıyorum ama bana bi etkisi olmadı her bünye bir degil mesela gynofero sanal da beni ishal yapmıştı doktorum hemen değişmiştş ama mecburuz demir hapına yinede
Newmommyy Btlbet canım gece yatmadan al o zaman hiç bir yan etki yapmıyor. İç uyu. Doktorum ve eczacımız öyle söylemişti.
Btlbet Deletedmom_88 ay varya suan uzanıyırum afadersn sanki agzıma gelıyor hersey midemi mahvetti.doktorum gün aşırı aralıklı al dedi oyuzden kafam karıstı
biranne__ Btlbet yani bir gün iç bir gün içme yada iki gün iç iki gün içme faln gibi ara vererek al demek istemiş
Btlbet Newmommyy gece yatmadan once ictim yok yine aynı yine aynı.gece uyandım nasıl midem aman akllahım yok bu ilac bana yaramıyor
Yenianne6706 Btlbet evet aynı canım çok şükür bulantı bile kalmadı. hiç zorlama kendini doktora söyle mini şuruplar şeklinde, tek seferde atıyorsun her birini çok rahatladım
Mayismom Btlbet tüp mideliyim her demir ilacı mideme dokundu en son doktor önerisiyle solgar aldık sanki bunda biraz daha iyiyim